Miwiti Toko Facebook Gratis karo VendorShop

vendorhop seneng tuku

Nanging, monetisasi media sosial mbutuhake akeh usaha. Penggemar bisa seneng kaca Facebook nanging ngonversi seneng tuku mbutuhake dhasar sing serius. Umume para pemasar wis ngupayakake nggawe kesadaran merek liwat media sosial. Ningkatake upaya kanggo njamin monetisasi, mbutuhake ngirim konten lan aplikasi sing ngangkut barang supaya wong tuku. Game, kontes, kupon diskon, penawaran eksklusif, pratinjau lan conto kalebu sawetara jinis konten sing kasedhiya.

Sukses gumantung karo konten promosi sing eksplisit babagan apa sing ditawakake, konten sing relevan, utawa nggayuh pamirsa sing bener lan menehi pilihan pilihan rega lan pembayaran kanggo para pelanggan. VendorShop posisi sosial dhewe minangka "suite pemasaran f-commerce" sing ngidini merek nyiyapake lan promosi toko Facebook lan nggawe penggemar dadi penyokong merek.

Nggawe VendorShop gampang:

  1. Instal app menyang kaca Facebook saka VendorShop
  2. Input informasi profil lan atur wiwitan pilihan pembayaran kayata PayPal, transfer bank lan invoice.
  3. Tambahake produk sampeyan
  4. Pribadhiake toko kanthi nambahake atribut produk, deskripsi, gambar, video, pengiriman lan rincian pajak.
  5. Sampeyan uga bisa nambah kaca sambutan sing nampilake promosi, kanthi opsi tambahan supaya bisa dideleng mung pangguna Facebook sing seneng kaca kasebut.


Nyiyapake toko gratis. Alat tambahan kanggo mbujuk para pembeli wiwit saka $ 7.99 saben alat sewulan. Sawetara alat sing ditawakake kalebu nggawe penawaran eksklusif, kupon kanggo penawaran khusus, kompetisi lan liya-liyane. Aplikasi iki uga ngidini ngirim produk lan nawakake langsung menyang tembok lan ngirim link ing email, blog utawa situs web.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.