Hubungan Klien Vendor ing Gesang Nyata

Screen Shot 2016 04 24 jam 9.55.46 AM

Crita klien sing disenengi yaiku crita yen klien ngandhani yen tarif jam saya luwih saka kaping pindho tinimbang pesaing sing paling cedhak. Aku ngandhani yen aku bakal seneng bisa nampa tarif kasebut, nanging pakaryan kasebut bakal mbutuhake wektu suwene kaping pindho. Dheweke mandheg sawetara wektu nalika mlebu ...

Apa sampeyan ora pengin bisa njupuk teknik tawar-menengan kasebut kanthi nyata? Mangkene carane bisa katon!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.