Vee24: Keterlibatan Video Langsung Nambah Konversi 38%

tanah pungkasan urip

Sistem Vee24Minggu iki, aku duwe pengalaman demo sing paling apik tenan Vee24solusi video online kanggo web. Perusahaan wis udakara sawetara taun nyampurnakake hardware lan software kombinasi minangka solusi layanan sing terjangkau banget.

Opo Vee24 wis ngrampungake iku apik tenan. Nalika klien mlebu sampeyan, wiwitane tuku piranti keras, sing kalebu menara sing duwe kamera video, lampu depan, monitor siaran lan uga lampu ing-udara. Komputer minangka monitor layar tutul 24 ″ sing mbukak Windows 7 lan aplikasi Vee24.

Piranti lunak kasebut ora mung mbukak lan miwiti video. Munculake div sing apik kanggo ngobrol karo wong ing mburi liyane. Nyembul bisa diwiwiti dening perwakilan, diwiwiti kanthi otomatis, utawa pangguna bisa ngeklik tab sing apik ing sisih layar kanggo miwiti.
div nyembul vee24

Yen pangguna nampa undhangan, piranti lunak bakal nyambung karo wakil. Paralel karo bukaan obrolan video (sampeyan uga bisa nguripake kamera, wakil bisa ndeleng kabeh rincian browser (Sistem Operasi, Browser, lan liya-liyane) lan uga kaca kanthi dimensi sing padha. Dheweke uga bisa mindhah jendhela cara kanggo nyedhiyakake real estate maksimal.

Mungkin fitur sing paling apik yaiku Vee24 uga duwe fitur nuduhake - ngidini dokumen, powerpoint utawa file liyane dibukak lan dituduhake. Sampeyan ora mung bisa nuduhake ... sampeyan uga bisa sesambungan bebarengan karo wakil. CEO Andy Henshaw mlaku-mlaku nalika pesen plancongan ing situs liyane ... pengalamane luar biasa, pancen ora gampang. Kita sakloron bisa nggawe pangowahan menyang formulir ing kaca sing padha, bebarengan lan ngirimake!

pelacak paralel vee24

Asil kanggo klien Vee24 wis apik tenan ... perusahaan kaya Ford, Lexus, Lands 'End, Mini Couper, Heels.com lan atusan perusahaan liyane wis weruh Angkat 38% kanggo tarif konversi. Umpan balik pelanggan babagan sistem uga wis ora ana ing grafik.

lemah pungkasan reaksi ve24

Mangkene demonstrasi video Vee24 ing Internet World:

Sanajan akeh asil langsung sing ditemokake kanthi ritel, aku ora bisa mbayangake investasi ing piranti lunak kaya iki kanggo retensi pelanggan ing Software minangka perusahaan Layanan. Kemampuan kanggo ndeleng saben liyane lan nuduhake layar bakal nggawe layanan pelanggan luwih gampang tinimbang ngipi elek saiki! Katon yen Vee24 ora mung dadi pimpinan industri iki, dheweke mung perusahaan sing saiki nawakake layanan iki. Ora diraguhi, dheweke bakal sukses tenan! Kita wis ngubungi dheweke kanggo keterlibatan rujukan.

Dadi aja lali menehi ngerti manawa sampeyan wis ngerti babagan layanan kasebut liwat Martech Zone!

One comment

  1. 1

    On vee24: Ora bisa setuju liyane. Kita nggunakake suite vee24 kanggo sawetara klien ing pasar Jerman lan apik tenan. Nanging sing penting banget kaya teknologi kasebut: para klien bisa nggawe bisnis. Miturut pandhanganku, iki minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo ngasilake lan sales tambahan liwat internet!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.