Vectr: Alternatif Gratis kanggo Adobe Illustrator

Vectr

Vectr gratis lan intuisi banget editor grafis vektor app kanggo web lan desktop. Vectr duwe kurva belajar sing sithik banget lan nggawe desain grafis bisa diakses sapa wae. Vectr bakal tetep bebas ing salawas-lawase tanpa nganggo tali.

Apa bedane antara Vector lan Raster Graphics?

Basis Vektor gambar digawe saka garis lan dalan kanggo nggawe gambar. Dheweke duwe titik wiwitan, titik pungkasan, lan garis ing antarane. Dheweke uga bisa nggawe obyek sing diisi. Kauntungan gambar vektor yaiku bisa diowahi ukuran nanging isih njaga integritas obyek asli. Dhasar saka raster gambar kasusun saka piksel ing koordinat tartamtu. Yen sampeyan nggedhekake gambar raster saka desain asline, piksel kasebut distorsi.

Pikirake babagan segitiga mungsuh foto. Segitiga bisa duwe 3 poin, garis ing antarane, lan diisi karo warna. Nalika sampeyan nggedhekake segitiga dadi ukurane kaping pindho, sampeyan mung bakal adoh saka telung poin. Ora ana distorsi apa wae. Saiki tambah foto wong kanthi ukuran kaping pindho. Sampeyan bakal sok dong mirsani foto kasebut bakal dadi kabur lan kleru amarga bit warna ditambahi nganti luwih lengkap piksel.

Pramila diagram lan logo sing kudu diowahi ukurane kanthi efektif asring adhedhasar vektor. Pramila kita asring pengin gambar adhedhasar raster sing gedhe banget nalika nggarap web ... saengga ukurane mung suda yen distorsi minimal.

Editor Vectr

Vectr kasedhiya online utawa sampeyan bisa ndownload aplikasi kanggo OSX, Windows, Chromebook, utawa Linux. Dheweke duwe macem-macem sugih fitur ing peta dalan sing bisa nggawe alternatif sing bisa ditrapake kanggo Adobe Illustrator, kalebu versi semat sing bisa dilebokake menyang editor online.

Coba Vectr Saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.