Editor Vecteezy: Editor SVG Gratis Online

Vecteezy: Editor SVG Online Gratis

Browser modern nindakake tugas kanggo ndhukung Grafis vektor sing bisa diukur format (SVG). Yen sampeyan kepengin ngerti apa tegese gobbledygook, iki ana panjelasan cepet. Coba ucapake yen sampeyan duwe selembar kertas grafik lan sampeyan pengin nggambar garis ing kaca, ngiseni 10 kothak. Sampeyan ngisi saben kothak kanthi independen nganggo stiker kothak lan ngrekam koordinat x lan y kothak kanggo ngelingi sing diisi. Sampeyan biasane nyimpen format raster… dhaptar 10 kothak sing diisi. Yen sampeyan ngirim menyang wong liya, dheweke bisa mbaleni proses kasebut.

Minangka alternatif, sampeyan motong potongan stiker sing dawane padha karo 10 kothak, lebokake ing alun pertama, banjur selaras banjur tancepake ing kertas. Iki bakal dadi vektor. Ngerti posisi wiwitan, arah, lan dawa stiker, sampeyan bisa ngirim informasi kasebut menyang wong liya lan bisa mbaleni proses kasebut.

Sampeyan bisa ndeleng carane iki migunani. Yen sampeyan pengin nggambar foto wong, strategi rastor bakal bisa digunakake amarga sampeyan kudu ngerti warna lan lokasi saben piksel. Nanging yen sampeyan pengin nggambar kartun, sampeyan bisa uga duwe koleksi vektor sing bisa dipasang. Yen sampeyan pengin ngowahi ukuran rastor luwih gedhe, sampeyan bakal nemoni masalah. Gambar output bisa katon surem. Nanging yen sampeyan pengin ngowahi ukuran vektor luwih gedhe, iku mung matématika kanggo ngetung ulang koordinat - ora ana distorsi.

Raster lawan Vektor

File raster umum yaiku bmp, gif, jpg / jpeg, lan png. File vektor umum yaiku svg. Platform kaya Adobe Photoshop dirancang kanggo nggawe file raster nanging sejatine bisa ngemot elemen vektor. Adobe Illustrator dibangun kanggo file vektor nanging bisa ngemot elemen raster. Kalorone bisa ngasilake file kaya tiff lan eps sing uga ngemot kombinasi elemen.

Amarga alasan iki, umume ilustrasi lan logo disimpen ing a vektor Format.

Apa Format SVG?

Scalable Vector Graphics (SVG) minangka format gambar vektor adhedhasar XML kanggo grafis loro-dimensi kanthi dhukungan kanggo interaktivitas lan animasi. Spesifikasi SVG minangka standar mbukak sing dikembangake dening World Wide Web Consortium (W3C) wiwit taun 1999. Gambar SVG lan solah bawane ditemtokake ing file teks XML.

Amarga XML, SVG bisa digoleki, diindeks, skrip, lan dikompres. Yen sampeyan nggarap paket ilustrasi adhedhasar vektor modern, biasane sampeyan bisa ngasilake file SVG.

Vecteezy: Editor SVG Online Gratis

Vecteezy wis dibangun a gratis, editor SVG online iku cukup kuat! Iki nduweni antarmuka sing ramah sing gampang kanggo pamula lan kuat kanggo para profesional. Fitur kalebu trabasan keyboard, transformasi canggih lan liya-liyane. Lan amarga dibangun dadi situs, mula ora ana piranti lunak sing bisa didownload utawa diinstal. Sampeyan uga bisa ngasilake vektor minangka file PNG statis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.