vCita: Janjian, Pembayaran, lan Kontak Portal kanggo Situs Bisnis Cilik

widget vcita

LiveSite dening vCita butuh kabeh kesulitan nyetel janjian, pembayaran online, manajemen kontak lan malah nuduhake dokumen lan dilebokake ing slide ing situs web sampeyan.

Fitur Utama LiveSite dening vCita

  • Manajemen Kontak - Nangkep informasi klien lan streamline dialog karo tim sampeyan. Antarmuka web ngidini sampeyan ngatur kontak, entuk wawasan, nglacak interaksi klien, nanggapi lan tindak lanjut nggunakake piranti apa wae. Sampeyan uga bisa kanthi otomatis komunikasi klien, kabar lan pangeling.
  • Gawe Formulir - Ngumpulake informasi timbal lan klien liwat portal kanthi gampang lan gampang karo sing nggawe formulir online.
  • Penjadwal Online - Ngidini klien nyetel lan gawe jadwal maneh janjian kapan wae, saka piranti apa wae. Sampeyan bisa nawakake dhaptar layanan, biaya lan jadwal jadwal online. Konfirmasi lan pangeling otomatis bakal mbantu nyuda acara sing ora ditampilake. Malah uga nyinkronake tanggalan karo tanggalan Outlook, Google, utawa iCal sing ana.
  • Pembayaran lan Invoice Online - Nyedhiyakake pilihan pembayaran kertu kredit ing klien, pangeling otomatis, lan invoice khusus. Sampeyan bisa nyetel mata uang, pajak lan nawakake diskon.
  • Nuduhake Dokumen - Ngirim lan nampa file kanthi pribadi liwat portal web ing piranti apa wae.

LiveSite dening vCita uga duwe plugin WordPress kanggo nggawe skrip kasebut menyang situs WordPress! Coba gratis ing situs sampeyan kanthi nggunakake link afiliasi ing kiriman iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.