VaultPress Ngamanake WordPress Aman

VaultPress

Aku lungguh ing Automattic kios ing Blog World Expo (daya siphoning) lan ngobrol apik karo tim WordPress babagan sawetara proyek sing wis ditindakake uga ngrembug babagan owah-owahan lan tantangan sing bakal ditindakake karo klien. Salah sawijining masalah yaiku keamanan lan serep.

Anehe yen aku wis suwe ing komunitas WordPress, nanging isih krungu babagan program lan aplikasi sing wis pirang-pirang taun kepungkur lan aku durung weruh! Salah sijine yaiku VaultPress. VaultPress minangka layanan sing bisa ditambahake ing blog sing dadi tuan rumah WordPress sing bakal ngawasi keamanan blog uga njaga cadangan konten.

Mangkene ringkesan video VaultPress:

Ora kaya layanan cadangan liyane, VaultPress nyatane nggawe cadangan cadangan ing situs nalika nulis ... kaya fitur otomatis ing editor WordPress. Keren banget!
serep vaultpress

Fitur VaultPress liyane sing apik yaiku ngawasi apa wae perubahan ing instalasi kode WordPress sampeyan. Maneh, kaunggulan iki yaiku kulawarga Automattic sing padha ing platform WordPress yaiku nulis platform ngawasi sing njamin sampeyan aman. Plugin utawa plugin sing mbebayani kanthi keamanan sing kurang apik asring dadi dalan kanggo peretas mlebu lan push kode menyang kaca liya ing WordPress, sing nggawe situs sampeyan minangka gapura kanggo para durjana.
keamanan vaultpress

VaultPress minangka layanan sing mbayar, nanging terjangkau banget rencana sing regane $ 15 nganti $ 350 saben wulan (kanggo perusahaan). Aku nyoba MyRepono nanging dudu plugin sing gampang digunakake - mula aku wis pindhah menyang VaultPress!

tangkapan layar vaultpress

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.