Kita Mung Value Piranti sing Bisa Digunakake

Depositphotos 2580670 asli

Minggu iki wis seminggu angel… akeh stres, akeh pangowahan, lan umume akeh kemajuan. Ing umur 42 taun, aku pancen wis mandheg semono wae, nanging aku duwe acara ing minggu iki sing pancen angel banget.

Wis suwe aku ujar manawa media sosial minangka penguat luar biasa - nanging perusahaan sing wis aktif kanthi sosial minangka perusahaan nyata sing bisa entuk lan entuk bathi saka media sosial. Perusahaan sing ora sosial, utawa malah anti-sosial, asring ora ngerteni investasi ing media sosial. Napa dheweke bakal? Dheweke durung nate entuk markethare utawa kepemimpinan amarga sosial. Asile - minangka a agensi media anyar, kita nyurung sawetara perusahaan menyang media sosial… nanging liyane sing nggunakake strategi promosi liyane. Media sosial yaiku ora kanggo kabeh wong (nuwun guru!).

Kajaba iku kanggo wong. Ing dasawarsa pungkasan, aku yakin aku wis nggawe jaringan perusahaan, wong, lan sumber daya sing ora ana regane. Aku bakal ngarani duwekku bandha. Aku wis kerja tenanan gawe bangunan bandha. Aku ora tuku. Tekanan bertahun-tahun terus ditindakake. Nalika aku mundur, dikubur. Nalika aku kerja keras, aku mbalekke harta karunku sak inchi. Kanthi akeh wektu lan gaweyan sing dakkarepake kanggo mbangun harta karun, aku seneng banget. Iku ora regane. Perusahaanku lair minangka asil saka bandha.

Aku ora nyimpen bandha kanggo aku. Sampeyan bakal bisa ndeleng ing blog, perusahaan, kantor, alat, buku, acara, aplikasi, acara radio ... kabeh mau kabuka kanggo sapa wae sing pengin nggunakake. Nalika aku nglindhungi harta karunku, nanging aku ora bakal ndhelikake lan nyimpen dhewe. Napa aku bakal? Aku pengin wong liya entuk manfaat saka bandha uga.

Nanging sawetara ora. Sing dakkerteni yaiku yen aku ngurmati bandha lan ngurmati amarga aku ngerti kepiye nggunakake. Aku ngerti potensi lan ngerti kepiye carane ngowahi uripku. Aku ngerti manawa bakal nyedhiyakake kanggo aku lan sapa wae sing bisa nduwe pengaruh it kanthi bener Yen ana wong nuduhake garasi karo alat sing regane puluhan ewu dolar, aku bisa uga manthuk lan terus mlaku. Nanging yen dadi mekanik, mula dheweke bakal ngerti manawa kothak piranti kasebut bisa menehi karir lan umur kerja. Aku ora bisa nggunakake, mula aku ora regane.

Yen ana wong sing ngerti regane harta karunku, apik tenan. Aku ngerti minggu iki, sawetara pancen ora bisa! Elinga yen sampeyan ngobrol karo perusahaan babagan media sosial lan pemasaran online. Yen perusahaan saya maju lan makmur ora ana, mula ora bisa éling regane sing bisa digawa. Sampeyan kudu mbuktekake marang dheweke. Lan sampeyan bisa uga ora bisa.

Uga elinga karo wong… sawetara wong bakal mikir jaringan lan interaksi sosial sampeyan dudu investasi, dheweke bakal mikir yen mbuang-buang wektu. Kayane katon jelas, nanging we mung regane alat sing we ngerti we bisa nggunakake.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.