Pangertosan babagan Pengaruh

pengaruh

Bubar duwe perusahaan sing pengin mbantu ningkatake platforme marang investor, wong penting ing industri, lan klien. Perusahaan ora duwe dana kanggo entuk layanan supaya bisa njaluk eksklusivitas lan persentasi saka bathi utawa bathi sing bisa diduweni saka tuwuh utawa adol perusahaan kasebut. Ora bakal kelakon. Dheweke ora bisa mbayangake manawa kita akeh njaluk gaweyan kanggo kita.

Ngakses Pengaruh

Saliyane risiko ora entuk ganti rugi kanggo upaya kita, ana gambaran sing luwih gedhe sing durung dingerteni dening prospek iki. Dheweke ora mbayar gaweyan sing bakal ditindakake kanggo dheweke wiwit saiki, dheweke mbayar gaweyan sing wis ditindakake sajrone 20 taun kepungkur. Kita duwe salah sawijining jaringan paling apik ing industri amarga wektu lan perawatan kanggo nggawe hubungan karo para pemangku kepentingan utama. Kita duwe salah sawijining blog paling apik ing industri amarga sumber sing ditrapake saben dina suwene udakara sepuluh taun. Kanthi tembung liya, kita ora menehi ganti rugi karo apa sing ana nglakoni, kita ngubungake apa sing wis ana rampung.

Akses menyang pamirsa, akses menyang keahlian lan akses menyang jaringan iku penting. Nanging iku mung migunani amarga kita wis nandur modhal ing pamirsa, keahlian lan jaringan kanggo kabeh karir. Nalika kita njaluk persentase sing bisa nyebabake enem tokoh, dheweke njaluk akses yen kita wis nandur modal jutaan dolar.

5% Persen Nol

Perusahaan meh mesthi ngetrapake awake dhewe… utamane online. Takon karo sapa wae sing duwe aplikasi lan dheweke bakal asring ngandhani babagan industri milyaran dolar sing ana lan kesempatan kanggo produke ngasilake dhuwit puluhan utawa atusan yuta dolar. Yen dheweke menehi 5% perusahaan satus yuta dolar, iku $ 5 yuta! Kepiye kita bisa entuk $ 5 yuta?

Masalahe yaiku dheweke dudu perusahaan satus juta dolar. Nyatane, mayoritas perusahaan gagal kabeh. Tanpa basis klien sing berkembang, dipasarake kanthi apik ing industri, lan akses menyang investasi, regane $ 0… preduli saka investasi sing digawe nganti saiki. Lan 5% saka 0 yaiku $ 0. Regane $ 0 tanpa pitulung kita ... nanging kanthi pitulung, dheweke bisa dadi luwih akeh.

Yen ora ana jaminan persentase sing bisa diwenehake, kita kudu lunga saka prospek. Kita wis ngenalake dheweke menyang siji pengaruh utama ing jaringan sing bisa nyebabake pertumbuhan utawa investasi sing cepet. Dheweke ngira yen gaweyan minimal ... mung email sing nyebabake kalebu ing postingan blog. Dheweke ora ngurmati kasunyatan manawa email kasebut mbutuhake wektu pirang-pirang taun kepungkur lan sebabe dheweke disebutake yaiku amarga rasa hormat sing dialami para influencer. Sampeyan butuh akeh gaweyan supaya bisa tekan titik kasebut. Pancen ora ngerti yen regane.

5% Yuta

Investasi 5% perusahaan dadi influencer sing bisa nggawa jutaan dolar minangka investasi cilik. Perusahaan bisa mlaku kanthi jutaan lan, ya, kita uga bisa mlaku kanthi jumlah sing sehat. Nanging perusahaan ora bakal nampa jutaan kasebut yen ora nggunakake sumber daya (ilmu, jaringan, pamirsa).

Aku ora ndeleng iki beda karo wong sing wis pirang-pirang taun nulis buku lan pengin adol. Dheweke menyang penerbit. Penerbit kasebut nduweni kemampuan pemasaran, distribusi, lan penerbitan. Kanggo ngganti mayoritas penghasilan, dheweke bisnis karo penulis. Penerbit duwe risiko ora bisa ngasilake dolar, nanging bisa ngasilake akeh. Panulis duwe risiko ora bisa adol salinan, kajaba entuk akses menyang sumber daya penerbit.

Iki minangka hubungan bisnis sing bisa digunakake ing pirang-pirang industri lan hubungan bisnis sing cocog karo teknologi.

2 Komentar

  1. 1

    Pengaruh kaya keahlian. Sampeyan mung butuh wektu sak menit kanggo aplikasi, nanging butuh wektu suwene kanggo entuk.

    Kajaba iku, luwih akeh yen sampeyan duwe luwih gampang olahraga saka perspektif wong sing ora duwe.

    Gampang ngremehake apa wae sing sampeyan dudu. Iku gampang banget ngevaluasi dhuwit sing ora bisa dipikolehi kanthi cepet, preduli sampeyan kudu mbayar dhuwit.

  2. 2

    Douglass,

    Iki kiriman apik banget ing akeh level ....

    Kaping pisanan, saben agensi lan konsultan kudu maca supaya luwih ngerti lan ngurmati nilai sing diduweni. Dheweke bakal dadi luwih sugih.

    Kapindho, saben wiwitan kudu ngerti kekuwatan sing ora waras ing pengaruh lan dukungan kanggo nggawe peluncuran utawa ngganggu pertumbuhane.

    20 taun kepungkur, aku kerja bareng karo konsultan pemasaran terkenal sing ora nindakake apa-apa, kajaba usaha rekayasa. Mung salah sawijining usaha sing nggawa dheweke $ 3 Yuta ing sawijining akhir minggu.

    Matur suwun maneh amarga ngelingake babagan Pengaruh = pengaruh. Pakaryan iku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.