Validitas: Piranti Integritas Data kanggo Administrasi CRM Sampeyan

Validity
Minangka pemasar, ora ana sing luwih frustasi lan akeh wektu tinimbang kudu menehi hasil karo mindhah data lan masalah integritas data sing ana gandhengane.
Validity kalebu layanan piranti lunak lan solusi sing mbantu perusahaan ngerti dununge karo data kanthi penilaian, tandha, lan alat sing aktif kanggo mbenerake masalah data. Luwih saka dasawarsa, puluhan ewu administrator ing luwih saka 20 negara ing saindenging jagad wis dipercaya Validitas kanggo entuk integritas maneh karo data CRM.
Validitas Dupe Blocker

Platform Validitas kalebu:

  • Dhukungan Validitas Panjaluk - Ora ana organisasi sing kebal kanggo nangani tantangan supaya database tetep resik saka duplikat lan informasi sing durung lengkap. Dirancang kanggo nggarap set data masif kanggo ngatasi de-duplikasi, normalisasi, standarisasi, perbandingan uga impor lan ekspor.
  • Validitas DupeBlocker - Siji-sijine blokir duplikat integral wektu nyata sing digunakake dening administrator Salesforce. Dupe / blocker minangka produk adik saka DemandTools.
  • Validitas PeopleImport - PeopleImport nyedhiyakake alternatif kanggo ngimpor data Salesforce sing ngaktifake deduplikasi otomatis kumpulan data sing mlebu
  • BriteVerify - Verifikasi Email njamin manawa alamat email ana ing wektu nyata tanpa ngirim pesen.

Jadwal Demo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.