ShortStack: Gagasan Kontes Media Sosial Dina Valentine

Gagasan Kontes Media Sosial

Dina Valentine meh tekan kita lan katon yen bakal dadi taun sing apik kanggo mbuwang konsumen. Nalika nambah upaya, sampeyan kudu gawe jadwal kampanye kanthi tepat wektu nggunakake media sosial. Singkir minangka platform Aplikasi lan Kontes Facebook sing terjangkau kanggo para desainer, bisnis cilik, lan agensi.

Nangis kepungkur, Singkir ngembangake infographic iki kanthi sawetara ide kontes Facebook Dina valentine ... iku dhaptar apik sing isih nyoba wektu.

Kontes Dina Valentine Kanggo Ngumpulake Konten sing Diprodhuksi Panganggo

  • Sapa Kontes Valentine sampeyan? Takon penggemar supaya ngirim foto awake dhewe karo kewan kewan, bocah utawa liyane.
  • Kontes Kerajinan utawa Dekorasi Day - Nyuwun penggemar supaya upload foto dekorasi Hari Valentine paling apik.
  • Kontes Video Dina Valentine - Nyuwun penggemar supaya nggawe video cendhak (kayata Instagram) sing nyimpulake tanggal / perayaan Dina Valentine sing ideal.
  • Tampilake Kontes Foto Cinta - Takon penggemar supaya ngirim foto awake dhewe sing berinteraksi karo produk utawa bisnis sampeyan.

Kontes Dina Valentine Kanggo Entuk Wawasan Saka Pelanggan

  • Kontes Resep Ngruwat Manis - Peserta unggah resep tema tema Valentine favorit nganggo foto.
  • Kontes Crita - Takon penggemar sampeyan supaya crita babagan kepiye ketemu utawa ngusulake proposal sing penting.
  • Sayembara Surat Cinta - Takon penggemar supaya nulis surat katresnan babagan produk utawa layanan sampeyan.

Kontes Dina Valentine Kanggo Nggawe Penggemar lan Pengikut

Media sosial minangka papan sing apik kanggo takon supaya bisa menehi tanggapan. Coba salah sawijine Rampung Iki kiriman ing Twitter utawa Facebook:

  • Rampung iki: "Lagu katresnan paling apik sing ditulis yaiku ______"
  • Rampung iki: "Film sing paling romantis yaiku ______"
  • Rampung iki: "Tanggal paling romantis sing dakkarepake yaiku ______"
  • Rampung iki: "Yen uripku komedi romantis, mesthi ______"

Supaya pandherekmu milih sing menang liwat pirang-pirang seneng, utawa pilih pemenang acak!

Kontes Dina Valentine kanggo Keterlibatan Diulang

  • Hadiah Produk-Sehari - antri hadiah kanggo saben dina hadiah.
  • Hadiah Promosi-Sehari - mbukak kode promosi unik kanggo diskon utawa pengiriman gratis sing kadaluwarsa ing pungkasan saben dina hadiah.
  • Hadiah Kombinasi - Nuduhake produk lan hadiah digital (kupon, diskon, kode promo) sajrone hadiah dina pirang-pirang dina.

Umume kontes kasebut diselenggarakake ing akun media sosial merek sampeyan… sawetara kanggo pelanggan, penggemar, lan pengikut. Yen sampeyan pengin cepet nglumpukake data saka kontes, gunakake komentar / kaya alat importir, utawa dadi tuan rumah kontes ing platform kaya Singkir.

Apa wae, nawakake hadiah sing bakal dihargai penggemar lan dheweke bakal tresna karo sampeyan. Yen sampeyan menehi insentif kanggo nuduhake, nambah kesempatan kanggo menang, dheweke bakal luwih tresna sampeyan.

Host Kontes Dina Valentine Sampeyan Ing ShortStack

Singkir minangka platform sing apik kanggo ngrancang lan nglakokake kontes media sosial, kalebu:

  • Komentar kanggo Ketik Kontes - Gunakake ShortStack kanggo langsung narik kabeh komentar sing digawe ing kiriman Facebook lan Instagram. Entri kalebu jeneng panganggo komentar, komentar sing ditinggalake, lan link menyang komentar. Gunakake pamilih entri acak kanggo nggambar siji utawa pirang-pirang pemenang, banjur wara-wara babagan pemenang ing Halaman Facebook lan profil Instagram. Kajaba iku, ing Facebook, sampeyan uga bisa milih post Likes minangka entri.
  • Kontes Hashtag Branded - Kontes hashtag minangka cara paling gampang kanggo nglumpukake konten sing digawe pangguna (UGC), nambah kesadaran merek lan nggayuh pamirsa anyar. Luwih gampang sadurunge nampilake UGC moderat ing situs web sampeyan, lan sapa wae bisa nggunakake hashtag kanggo melu kontes sampeyan. Lan wong sing melu kampanye UGC luwih cenderung dadi pelanggan.
  • Twitter Retweet utawa Kontes Hashtag - Ngidini penggemar supaya melu kontes sampeyan tanpa nilar Twitter. Takon peserta kanggo ngirim menyang Twitter nganggo hashtag kontes sing unik, lan kiriman kasebut bakal dikumpulake ing ShortStack minangka entri. Saben postingan bakal nyebar kabar babagan kampanye sampeyan, nambah ekspos merek sampeyan.
  • Sebutake Kontes Instagram - Ngidini penggemar ngirim kontes sampeyan tanpa nate ninggalake Instagram. Cukup takon peserta kanggo ngirim menyang Instagram lan nyakup hashtag kontes unik lan @mention profil bisnis Instagram sampeyan, lan kiriman kasebut bakal dikumpulake ing ShortStack minangka entri. Saben postingan bakal nyebar hashtag unik lan profil Instagram sampeyan liwat @mention, nambah ekspos merek sampeyan.
  • Kontes Video TikTok - Penggemar TikTok ngerti kepenake nggawe lan nuduhake video ing platform. Saiki, sampeyan bisa melu tumindak lan njaluk peserta kontes ngirimake video TikTok liwat formulir entri kanggo ngetik. Iki ngidini sampeyan nglumpukake UGC terkenal uga informasi timbal, kaya alamat email lan jeneng saka pihak sing mlebu.

Rencanakake Kontes Dina Valentine Sampeyan Saiki!

Ringkesan Video Platform ShortStack

Mangkene infographic sing rinci babagan Ide Kontes kanggo Dina Valentine:

Gagasan Kontes Media Sosial Dina Valentine

pambocoran: Kita duwe tautan afiliasi Shortstack.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.