Wayahe Rencanakake Kampanye Dina Valentine!

pemasaran dina valentine

Katresnan ana ing awang-awang, apa sampeyan bisa ngrasakake? Ok, bisa uga kita isih luwih awal, nanging bakal ana ing wulan ngarep nalika Dina Valentine wis cedhak. Dina Valentine dina Setu, 14 Februari taun iki - nyedhiyakake sampeyan akeh wektu kanggo ningkatake pemasaran email lan kampanye sosial.

Dina Valentine minangka masalah gedhe kanggo para pemasar email lan mung preinan sing ora bisa dilalekake karo bisnis.

Infographic iki saka Kampanye negesake manawa konsumen tuku hadiah - ora mung kanggo mitra - nanging kanggo kulawarga lan ingon-ingon. Saben taun putrine ora duwe pacar, dadi tugasku gawe kaget dheweke!

Yen sampeyan nggunakake telusuran mbayar, Arman wis ngenali tembung kunci sing gegandhengan karo dina Valentine romantis, imut, gagasan, Pikirane, Lan bakul.

Wong isih mbayar kertu kredit kasebut saka Natal, mula menehi sawetara paket kombinasi, sawetara diskon lan pengiriman gratis, nalika nyedhiyakake akeh wektu kanggo masarakat ngrencanakake preinan katresnan. Dina Valentine wis tuwuh wiwit taun 1800-an dadi preinan $ 13 milyar kanggo pengecer.

Tips Pemasaran Email Februari

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.