Mobilitas UZE: Platform Pasar Kanggo Pariwara Digital Seluler Digital

Pasar UZE: Peta Kutha Cerdas

Sajrone pandemi kasebut, pasar pariwara saya rame. Mesthi wae sing diarepake, nanging penurunan 19.1% ing H1 220 minangka pengaruh serius kanggo bisnis. COVID-19 wis mbentuk maneh lanskap konsumen, amarga wis akeh aspek liyane ing saben dinten. Wong kurang plancongan lan mbuwang luwih sithik. Pandemi kasebut muga-muga bisa rampung ing sawetara wulan ngarep, nanging wulan-wulan kasebut nambahake pangowahan penting sing wis muncul ing jagad pariwara.

Iklan seluler wis nggabungake. Pamblokir iklan lan penargetan sing kurang apik uga wis ngilangi penghasilan miliaran kanggo para pengiklan. Iki meksa supaya bisa ndeleng saluran sing ora adhedhasar piranti. Iklan cetak surut, kanthi penghasilan iklan koran diprakirake ing taun 2025 udakara udakara seperlima ing taun 2012.

Iklan ing njaba nyedhiyakake sawetara keuntungan utama: tambah akeh kesan (sampeyan ora bisa skip pariwara yen ana ing ngarepe sampeyan), tekan jembar, lan skala gedhe. Nanging, ora kabeh saluran siyap nglayani pasar 2020 lan saliyane. Papan reklame statis kanthi cepet dadi perkara sing mbiyen, nanging ing njaba omah (OOH) lan khusus digital out-of-home (DOOH) pariwara katon saya suwe dadi perkara mbesuk. Panganggone DOOH babagan pengeluaran OOH umume mundhak saka 17% dadi 33% sajrone limang taun kepungkur.

Mobilitas UZE: Ringkesan

Diadegake ing Jerman dening Alexander Jablovski, veteran industri otomotif lan ahli gangguan mobilitas, UZE, kaya jenenge, nggawa mobilitas menyang sektor AdTech, uga teknologi intelijen lan sensor buatan.

Transportasi asring dipandang minangka siji dimensi kanggo obah barang utawa manungsa saka titik A nganti titik B. Sing ditemokake nalika nggawe UZE wiwit awal yaiku transportasi ngasilake platform sing anyar kanggo para pengiklan. Ing UZE, kita ngeculake silo ing kabeh rantai nilai kanggo nggayuh pasar sing durung digunakake sing kalebu luwih saka 17 yuta kendaraan komersial sing bakal diladeni ing AS wae.

Alexander Jablovski, CEO / CTO lan salah sawijining pendiri UZE

Amarga mung 3% pariwara ing AS sing OOH, luwih saka 300 yuta calon pelanggan ora bakal tekan nalika dheweke metu saka ngarep. Kanthi nggunakake kendaraan minangka papan reklame digital, UZE mesthekake yen pengiklan bisa nggayuh pelanggan sanajan orbit biasa masarakat nyusut amarga COVID-19. Kendaraan kanthi UZE Kit (perangkat keras perusahaan perusahaan) utawa papan reklame digital pihak katelu bakal bisa target pelanggan sing mbukak tugas lokal utawa malah mung mlaku-mlaku asu. 

Iklan Seluler UZE

Saliyane nggunakake pariwara ing ngarep pelanggan nalika lagi mikir, amarga panliten nuduhake manawa ana ing mburi roda nalika pandemi, UZE uga nggunakake prasarana end-to-end kanggo ngatasi tantangan khas pariwara DOOH . 

UZE wis bisa nyengkuyung penjualan pariwara kanthi nggunakake data sensor proprietari sing nulung kita nyedhiyakake target iklan kanthi luwih akurat. Miturut data anyar, pasar iklan digital ing omah diprakirake bakal tuwuh 40% sajrone limang taun ngarep ing AS

Cindy Jeffers, Presiden AS lan COO, Mobilitas UZE

Mangkene sawetara cara penting liyane, sing nggawe debut AS ing New York City, ngatasi tantangan khas DOOH.

  • UZE ngontrol kabeh proses, wiwit nggawe pasar kanggo pengiklan nganti ngembangake AI lan sensor kanggo penargetan mikro.
  • Proses iki nyuda wektu tuku iklan dadi 92%
  • Hardware kanthi ukuran layar standar tegese pengiklan ora prelu ngowahi format kontene.
  • Sensor ngandhani papan reklame babagan cuaca wiwit tekan jinis lingkungan, mula sampeyan bakal bisa ndeleng pariwara es krim nalika panas lan payung nalika panas. Nalika kendaraan pindhah, ujar, Fifth Avenue, pariwara kasebut bakal diganti dadi barang konsumen mewah.
  • Infrastruktur kasebut ngidini bisa diukur ing asil kampanye. 

Iklan Mobilitas UZE - Data lan Lalu Lintas

Kasus "UZE"

UZE kekancan karo Hövding kanggo promosi airbag seluler kanggo pit. Sawise mbukak sepedha kanthi layar gedhe liwat jalur sepedha ing Berlin, ngirim iklan sing bener kanggo konsumen sing pas ing wektu sing tepat, Hövding ndeleng sales web mundhak dadi 38%. 

Penjualan real estate kita tambah 20% sawise nggarap UZE mung rong wulan. Kita bisa nggayuh pasar panuku sing motivasi anyar. Nggarap UZE wis rampung ngganti cara pariwara supaya ora ngluwihi media tradisional kayata pariwara online utawa smartphone adhedhasar email.

Adele Martens ing Century21 Real Estate lan klien UZE awal

Miwiti gampang. Pembeli media sing duwe pengalaman UZE lan profesional saka omah ora ana ing kene kanggo mbantu kampanye sampeyan. Sampeyan uga bisa nyiyapake kampanye langsung ing Pasar UZE. Akses inventaris iklan UZE liwat panyedhiya pihak katelu, DSP, lan ijol-ijolan iklan. Miwiti dina iki kanthi cara anyar kanggo nindakake pariwara ing omah.

Kunjungi UZE Kanggo Informasi Liyane

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.