Gawe Kata Kunci kanggo Iklan kanthi Dinamis

Depositphotos 27736851 s

Nalika maca Situs John Chow, Aku lali yen aku mlebu AuctionAds nanging ora nate nyelehake kode ing situsku. Bengi iki aku nambah kode ing kiriman siji ing antarane konten postingan lan bagean komentar. Aku ngarep-arep bisa ndeleng kinerja dheweke.

AuctionAds nduweni fitur sing apik yen sampeyan bisa nemtokake tembung kunci sing pengin digawe pariwara. Tinimbang nemokake sawetara sing umum kanggo kabeh situs, aku sijine Plugin Ultimate War Warrior nggunakake (maneh)!

'%tag%', 'default'=>'; %tag%'),3); ?>; keyword81; keyword861";
auctionads_color_border = "CCCCCC";
auctionads_color_bg = "FFFFFF";
auctionads_color_heading = "9F07428";
auctionads_color_text = "468";
auctionads_color_link = "60f00";
auctionads_options = "n";-->

AuctionAds mbutuhake format tembung kunci kanggo iklan kanthi semi-colon minangka pembates. Asile, sampeyan kudu ngowahi format output kode Ultimate War Warrior. Aku wis ngformat tambang kanggo ndhaptar tag pisanan banjur nempatno semi-titik lan papan ing antarane liyane. Kajaba iku, aku wis nemtokake maksimal 3 tembung kunci maksimal kanggo ditampilake lan ngetutake karo 3 tembung kunci gawan sing aku ngerti bakal tansah nampilake pariwara.

Ngarahake Iklan menyang konten kudu ngasilake tarif klik-tayang ing iklan kasebut. Aku bubar nyoba Google Adsense vs. Google Referral ing salah sawijining situs sing ditargetake lan Adsense udakara 8 kali lipat klik-tayang. Hubungan pariwara iku kabeh! Yen sampeyan ora nyedhiyakake pariwara sing relevan, sampeyan mung bakal nesu para pamiarsa utawa bakal nambah iklan. Ora ana sing pengin!

Siji cathetan: Yen sampeyan bener-bener nyoba kode kasebut, mula ora bisa nggawa asil maneh. Wong ing Iklan Lelang ujar manawa butuh sawetara wektu kanggo nggawe asil tembung kunci kasebut. Aku ora yakin suwene wektu suwene. Sampeyan isih bisa entuk penghasilan rujukan saka antarmuka Iklan Lelang!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.