Ninggalake Domain Sampeyan Kanggo Apa Sampeyan

Pira wong sing nggoleki wong sing ngerti sampeyan nindakake? Saiki… pirang-pirang wong sing lagi nggoleki kanggo sampeyan?

Dadi… yen sampeyan pengin ditemokake ing Internet kanggo apa sampeyan nindakake, napa sampeyan tuku jenengmu minangka jeneng domain lan sijine blog? Sampeyan bisa uga ora pengin. Tuku jeneng domain sing pisanan nuduhake apa sampeyan nindakake. Nganti wong ngerti sapa sejatine sampeyan, iki bakal nemokake sampeyan.

Yen sampeyan entuk cukup isi lan ngetutake, Google bakal ngurus supaya dheweke nemokake sampeyan.

4 Komentar

  1. 1

    Hei Doug!

    Saran sing apik. Aku mikir bisa uga salah amarga nindakake perkara sing padha iki. Mungkin pengin nggawe "merek" pribadi utawa mung kasunyatan manawa aku weruh wong liya nindakake! Ndadekake mikir kaping pindho! Matur nuwun kanggo kirim tantangan!

  2. 2

    Saran sing apik Doug. Iki bisa uga minangka saran pertama sing bakal dakparingake kanggo sapa wae sing nggawe situs web. Contone… yen sampeyan adol popcorn lan jeneng perusahaan sampeyan kayata Panen Alam utawa kaya ngono. Nggawe jeneng http://naturalharvest.com bakal dadi ide sing ala banget saka sudut pandang pemasaran. Bakal luwih migunani yen duwe http://popcorn.com . Aku yakin loro URL kasebut dijupuk, nanging sampeyan ngerti.

  3. 3

    Aku berjuang karo iki nalika aku miwiti nggabungake situsku. Aku mutusake mbukak "Apa" tinimbang "Aku" amarga aku ngerti yen ora pengin dadi papan kanggo aku urip, nanging luwih becik dadi sumber kanggo wong liya. Kayane langkah penting ing proses perencanaan. Saran sampeyan gampang lan bisa dingerteni kanthi lengkap!

  4. 4

    Aku setuju, aku ngerti sebabe wong pengin tuku jenenge, nanging kajaba sampeyan wis duwe jeneng jeneng, apa intine? URL sampeyan kudu nggambarake jinis situs / blog kasebut lan apa sing bisa diarepake para pamaca.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.