Kepiye Kita (vs Sampeyan) Nggunakake Media Sosial?

sosial vs normal

Aku ora yakin kapan panas ngrancang infografis iki, nanging luwih becik yen kudu dakcritakake. Alesan kenapa apik amarga katon lan mbandhingake kanthi jujur kepiye profesional pemasaran nggunakake media sosial lawan rata-rata, wong sing dudu pemasaran. Aku ora yakin yen pimpinan ing industri iki nggambarake gambaran panggunaan media sosial sing jujur. Akeh sing ngelingake babagan njaluk wedhus cepet rick ing njobo kono.

Kita kudu ngreset maneh pangarepan karo meh kabeh klien babagan panggunaan lan tindakake kaya ing media sosial. Kajaba duwe tim bintang rock sing ana ing saben acara lan nerbitake konten sing ora mandheg, mula ora bakal duwe asil sing padha karo wong kaya kita sing golek dhuwit iki. Apa sebabe pemasaran konten wis bali dadi makutha ing kegiatan pemasaran dening perusahaan lan individu - kanthi media sosial menehi promosi apik.

pemasar-vs-normal

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.