Nggunakake Pinterest kanggo Nggawe Pengguna lan Ningkatake SEO

Pinterest minangka cara sing apik kanggo mbangun merek lan SEO

Pinterest minangka cara sing apik kanggo mbangun merek lan SEOPinterest wis dadi perkara paling anyar ing jaringan sosial. Pinterest, lan liya-liyane, kayata Google+ lan Facebook, nambah basis pangguna kanthi luwih cepet tinimbang pangguna sejatine bisa sinau nggunakake layanan kasebut, nanging basis panganggo sing gedhe tegese ora nggatekake layanan kasebut goblok. Iki minangka kesempatan kanggo nambah merek sampeyan. Kita nggunakake Pinterest ing WP Engine, mula aku bakal milih merek ing posting minangka conto sing migunani.

Wiwitane, merek teknologi sing nggunakake Pinterest bisa uga ora masuk akal…  Amarga ora nggawe klambi panganten, lan ora adol masakan, kenapa nggunakake Pinterest? Kita nggunakake amarga Pinterest duweni potensi sing apik kanggo ningkatake SEO, lan tuwuh merek wiwitan teknologi online, lan para pemasar online pengin nggunakake kanggo bangunan link.

Pinterest minangka konsep sing cukup sederhana, kanthi elegan.

Pins yaiku gambar sing ditambahake menyang Pinterest, disambung saka papan liya ing web, utawa sing diunggah saka komputer. Pin kasebut ngemot backlink menyang konten asli. Sampeyan bisa menehi katrangan gambar banjur sapa wae bisa menehi komentar ing kaca kasebut. Kaca apa wae sing ana gambar bisa disematkan.

Boards minangka papan gabus virtual sing pangguna lan merek bisa nyelehake pin. Papan bisa diatur miturut kategori, kayata "Barbecue Delicious," lan "Avatar Twitter Killer," utawa "Infografis."

Repinning persis kaya swarane. Pin apa wae bisa "ditata maneh" menyang papan anyar sing kudu dituruti wong liya. Iki Pinterest dadi virus. Yen pangguna wiwit repinning kanthi konsisten, mula konten sampeyan lan merek sampeyan kasebar ing jaringan, nggawe backlink anyar saben wektu.

Pinterest apik tenan, amarga APA kaca konten sing duwe gambar, bisa dituduhake ing pinboard, lan nggawe gampang banget nglumpukake akeh konten ing sak panggonan. Penting, aja dipikir luwih saka gambar kue pengantin. Sampeyan bisa nuduhake kiriman blog, tema WordPress, tutup maneh konferensi sampeyan, kalebu gambar ceramah sing diwenehake.

Viralitas
Saben pangguna pin maneh konten sampeyan, sampeyan bakal entuk backlink liyane.

Dadi, kepiye cara kerja kanggo pin maneh? Sampeyan nggawe hipotesis babagan konten, produk, layanan, lan hiburan sing disenengi para pangguna, banjur sampeyan miwiti menehi pin. Perlu wektu kanggo entuk keterlibatan pangguna sing cukup, nanging yen sampeyan duwe konten sing apik, mung sawetara wektu.

Ngerti pelanggan
Ing WP Engine, akeh pelanggan saiki minangka pangembang WordPress. Dheweke teknis banget, lan golek konten sing bisa nggawe konsultan sing luwih apik lan ngrancang pangembang lan konsultan sing luwih apik. Sampeyan bakal pengin profil profil pelanggan, banjur pin konten sing cocog karo kapinterane.

Minangka conto, ing ngisor iki sawetara pinboard sing diwiwiti, lan alasane masing-masing.

  1. Nyawang ing alam bébas: Foto sing dikirim pangguna nganggo kaos merek. Sampeyan bisa takon gambar kasebut kapan perusahaan menehi swag merek.
  2. Newbies WordPress: Noob dina iki yaiku ninja sesuk ... kita percaya bisa ngembangake bakat lan keahlian… Ora mungkin sapa sing bakal miwiti perusahaan dhewe mbesuk.
  3. Tema Sarwa:  Tema minangka kategori subyektif, nanging aku kerja keras kanggo nambah tema sing ngatasi masalah sing menarik kanthi cara sing elegan, utawa dirancang kanthi apik.
  4. Snippets Code FTW: Conto sing apik babagan cara ngirim konten teknis ing Pinterest. Anggere ana foto ing kaca kasebut, aku bisa ngirim potongan kode utawa pangembangan situs.
  5. Dhukungan Tech yaiku Penjualan: Budaya perusahaan prioritas dhukungan tinimbang sales, lan iki ditampilake ing pemasaran. Merek sampeyan bakal duwe nilai inti sing ndadekake unik, lan sampeyan bisa nampilake ing kene.
  6. Plugin Curated Kita:  Dhaptar sumber plugin sing wis dites lan nyaranake pangembang WordPress digunakake.
  7. Umpan Balik Pelanggan: Saben merek kudu nampilake umpan balik pelanggan nyata ing publik. Pinterest minangka papan sing apik kanggo transparan babagan kekuwatan lan kekurangan.

Yen sampeyan pinning konten sing relevan, Pinterest bisa tegese pirang-pirang backlink kanggo konten sampeyan. Nalika sampeyan mikir babagan pelanggan sing ideal, bayangake apa keprihatinan sing paling gedhe, apa sing prioritas lan ora digatekake, nggawe dhaptar perkara kasebut, lan wiwiti pin. Gunakake kampanye media sosial sing ana saiki kanggo entuk massa kritis ing Pinterest, lan aja lali uga nyemat maneh konten pangguna.

5 Komentar

  1. 1

    Aku nggunakake pinterest kanggo ngoptimalake situsku lan asile apik tenan situsku diluncurake saka # 234 dadi # 9 sajrone sawetara minggu.

    Caranya yaiku kita kudu nggawe situs web pin lan repinned dening akeh wong, iki minangka bagean sing paling angel. Umume pangguna sing pinter ora bakal nggawe repin yen ora kaya sing disematkan.

    Aku nindakake prekara sing gampang kanggo outsource ing fiverr lan nggawe situsku disematake luwih saka 70 wong, aku ora ngerti kepiye carane nggawe mung nggoleki kanthi ngetik pinterest ing fiverr lan sampeyan bakal nemokake.

    Kaya sing aku ngerti saiki, paling pinter kanggo SEO amarga alasan iki:
    1. Sawise situs web semat duwe 3 cacah backlink
    2. Kepentingan Google babagan sinyal media sosial saengga ora diwenehi tag minangka link farm
    3. Saiki link pinter dofollow malah gambar
    4. Uga dhukungan jangkar teks, iku sampurna kanggo nyelehake tembung kunci

  2. 2
  3. 3

    Aku nyoba seneng ... nanging aku weruh regane nol. Aku wis sematkan lan makarya lan saya sithik… luwih apik, ora ana lalu lintas. Aku ngerti duweni potensi, nanging aku ora weruh. Kabeh crita "sukses" iki apik, nanging nganti aku ngalami crita sukses karo layanan kasebut, aku ora bisa nggunakake akeh wektu ing kana.

    Sampeyan uga ora adil pangguna kanggo mbandhingake layanan kasebut (umpamane Pinterest lan Google+) karo Facebook. Facebook duwe luwih saka 820 yuta pangguna. Iku ora masuk akal. Aku ngerti sawetara wong sing nggunakake Google+ kanggo perkara kasebut. Iki nduweni regane kaya Pinterest.

    Iku asik. Nyenengake pin sawetara perkara lan menehi sawetara ide. Nanging Pinterest dudu pangowahan game.

    Nanging postingan apik. Nuduhake sampeyan ngerti cara nggunakake Pinterest. 

    • 4

      Aku bakal dadi kontroversial babagan iki nalika nerangake siji pernyataan ... nggawe perbandingan ing antarane karo Facebook. Miturut pendapat saya, jumlah pangguna ora ana gandhengane karo upaya pemasaran. Kosok baline, aku luwih akeh narik kawigaten lalu lintas ing Pinterest tinimbang karo Facebook!

  4. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.