Nggunakake Media Interaktif kanggo Ningkatake Promosi B2C

wanita ing ipad 1

Ora preduli industri apa sampeyan, yen bisnis sampeyan ana ing sektor B2C, kemungkinan sampeyan bakal entuk kompetisi sing sengit - luwih-luwih yen sampeyan toko bata lan mortir. Pungkasan, sampeyan wis ngerti sepira kerepe para konsumen blanja kanthi online saiki. Wong isih arep nyimpen bata & mortir; nanging kepenak tuku kanthi online nggawe jumlah pelanggan sing ora ana ing toko ilang. Salah sawijining cara bisnis nyoba ngobati iki yaiku nganggo promosi - kanggo kupon, inventaris anyar, diskon gedhe, lsp. Nanging, para pesaing sing padha karo sing dibahas yaiku promosi sing padha nggawe daya tarik…. yen ora luwih apik tinimbang sampeyan.

Saiki, promosi sing ditindakake bisnis ora cukup kanggo nyurung lalu lintas ing toko utawa uga tuku online. Pesaing sampeyan biasane duwe promosi sing padha karo sampeyan - kadhang bebarengan. Ngandika, akeh konsumen sing bakal nggunakake "penak" minangka faktor panentu apa bakal ditindakake karo perusahaan sampeyan: dipercaya adhedhasar ulasan online, jarak cedhak omah sampeyan (yen toko bata & mortir), rekomendasi saka kanca ( kanggo nyegah riset) lan pengalaman (kanthi ujar kasebut) minangka faktor panentu sing paling umum. Cekakipun, promosi sampeyan kudu misuwur.

Supaya promosi merek sampeyan bisa ditampilake, sampeyan kudu nggawe sing beda. Salah sawijining cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku nggabungake pengalaman interaktif menyang situs web merek sampeyan. Pengalaman interaktif penting amarga ngidini kesempatan merek kanggo menehi pandhuan kanthi keputusan tuku sing penting, utawa BESAR. Uga nawakake merek kanthi kesempatan kanggo nyenengake para konsumen. Mangkene sawetara opsi kanggo pengalaman interaktif sing bisa sampeyan lebokake menyang situs web kanggo nambah keterlibatan, lan pungkasane bisa nambah konversi.

kalkulator

Kanggo bisnis sing adol produk lan layanan "mewah" sing asring mbutuhake akeh pamikiran (mobil, prabot, hipotek, lsp), kalkulator minangka konten interaktif sing bisa nuntun konsumen sampeyan njupuk keputusan sing tepat. Asring kaping, sanajan konsumen sing paling cerdas babagan finansial lan stabil kudu mundur maneh kanggo nemtokake apa sing bisa lan ora bisa dibayari. Sawetara kalkulator paling umum sing ditemokake yaiku: Kalkulator pembayaran saben wulan, kalkulator bunga lan kalkulator mbayar.

Mesthi wae, finansial ora mung alesan sing mbutuhake kalkulator. Konsumen sampeyan kudu ngitung jumlah papan sing kasedhiya kanggo kursi anyar. Utawa, konsumen sampeyan bisa uga ngitung indeks massa awak, utawa bobote sing ideal, kanggo nemtokake program olahraga apa sing cocog. Intine yaiku kalkulator nggawe keputusan luwih gampang, amarga nyedhiyakake angka angka kanggo variabel tartamtu. Nomer sing luwih apik (apa sing dhuwur utawa luwih murah), luwih suwe konsumen nemokake wangsulan - lan umume nyebabake tambah niat kanggo tuku.

Kalkulator bisa mbuktekake nguntungake banget kanggo konsumen sing pengin melu promosi saiki. Sanajan kalkulator bisa digunakake kapan wae, kemampuan kanggo nemokake jawaban kanggo pitakon penting nyebabake corong tuku. Saya akeh ngerti kahanane, mula dheweke luwih seneng tuku. Lan yen ana promosi (umpamane, "Ora Mbayar nganti 2017"), konsumen bakal nyoba ngitung apa sing bisa dibayangke ing mbesuk sadurunge nggawe komitmen kasebut. Yen wis mangsuli, banjur bakal tuku.

Assessment

Kadhangkala indecisiveness konsumen ora ana gandhengane karo finansial (utawa pitungan tartamtu); nanging luwih becik, preferensi murni. Nalika konsumen diwenehi akeh pilihan sing apik (sing paling umum nalika promosi), kadang-kadang bisa dicegah karo kemampuan kanggo mutusake. Kayane konyol, nanging sejatine pancen bener. Sawetara konsumen bakal nyerah yen ora bisa njupuk keputusan tuku - luwih-luwih yen tuku gedhe. Yen konsumen durung nemtokake apa-apa, pikirane "Ya, mesthine ora apik banget. Napa aku bakal nglampahi dhuwit sing akeh banget yen aku ana ing pager? ” banjur padha maju.

Pengalaman penilaian minangka cara liya sing luwih apik supaya konsumen bisa terus mudhun tuku corong - utamane nalika promosi online sampeyan. Amarga promosi biasane kalebu pilihan produk, layanan utawa tawaran tartamtu, penilaian bisa ngarahake konsumen menyang salah sawijining opsi sing kasedhiya.

Ayo nggunakake grup otomatis minangka conto. Kaya sing sampeyan ngerteni, klompok otomotif kalebu sawetara dealer ing wilayah tartamtu; lan saben dealer biasane adol siji jinis kendaraan (Toyota, Kia, Hyundai, lsp). Umpama konsumen wis krungu bab sing apik babagan klompok otomatis iki; lan kabeh dealer (ing klompok otomatis) melu promosi "Ora Mbayar nganti 2017". Kabeh keprungu apik lan apik… nganti sampeyan ngerti manawa konsumen pancen ora yakin apa sing arep / model kendharaan sing arep dituju. Supaya konsumen ora lunga menyang dealer liyane, klompok otomatis bisa menehi penilaian ing situs web kanggo ngarahake keputusan tuku. Jinis pambiji sing ideal bisa uga ana sing nyedhiyakake "gawe / model" konsumen adhedhasar wangsulan sing diwenehake konsumen - "jinis mobil apa sing kudu sampeyan drive?" pambiji

cepet Win

Salah sawijining cara sing apik kanggo ngetrapake pengalaman interaktif kanggo promosi yaiku nggawe pengalaman interaktif menyang promosi. Ora preduli apa dodolan liyane sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa menehi semangat kanggo konsumen ngunjungi toko (utawa situs web) kanthi game Win Instan - menehi kesempatan kanggo menang hadiah BESAR, lan menehi tawaran utawa hadiah panglipur kanggo wong sing ora duwe menang jackpot. Pengalaman kasebut bisa kalebu: mesin slot digital, rodha muter-kanggo-menang (kaya Wheel of Fortune) utawa pengalaman acak liyane sing milih pemenang hadiah utama tunggal. Hadiah utawa tawaran liyane (sing bisa kasebut sadurunge partisipasi) bisa uga penting kaya konsultasi gratis, ora ana pembayaran saben wulan, dhuwit mudhun, utawa $ 100 kanggo tuku $ 800 utawa luwih. Sing paling apik yaiku jinis pengalaman kasebut sing narik kawigaten, amarga bisa nambah semangat lan arang banget nyebabake pelanggan sing mangkel utawa kesusahan. Kasunyatan manawa dheweke seneng-seneng lan "menang" dadi jinis pengalaman interaktif sing apik - gumantung saka industri, mesthi.

Mrikso

Jinis pengalaman interaktif pungkasan sing bakal daklakoni yaiku "kuis." Sanajan kuis ora biasane nawakake nilai sing nyata (miturut nilai nyata, tegese wangsulan, tawaran utawa hadiah), para konsumen bisa nggawe kepuasan dhewe. Umume, yen konsumen rumangsa seneng utawa bangga karo awake dhewe, dheweke bakal crita karo kanca. Ing kasus kuis (kanthi pengalaman interaktif), konsumen bakal cenderung nuduhake asil ing media sosial - lan uga nantang. Maneh, sanajan ora ana tawaran "nyoto", jinis pengalaman iki apik banget kanggo merek. Semono uga kuis nuwuhake rasa kepengin weruh konsumen, merek bakal dadi kondhang - lan saya kepengin ngerti merek kasebut. Lan nganti promosi ana, pitakon sampeyan ing kuis kasebut bisa nggambarake tema promosi online - sing luwih akeh nggawe penasaran konsumen.

Salah sawijining jinis pengalaman sing paling migunani kanggo bisnis sampeyan? Kandhani komentar ing ngisor iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.