Nggunakake Normalisasi GarageBand kanggo Mbenerake Input Audio Kurang Sampeyan

normalisasi podcast garageband

Kita wis nggawe luar biasa studio podcast ing Indianapolis kanthi mixer digital canggih lan mikropon kualitas studio. Aku ora mbukak piranti lunak khusus. Aku mung nggawa output mixer langsung menyang Garageband ing ngendi aku nyathet saben input mic menyang trek independen.

Nanging, sanajan output mixer saya liwat USB maksimal, audio kasebut ora bisa digunakake kanthi volume sing apik. Lan ing Garageband aku bisa nambah volume saben trek, nanging banjur ora duwe ruang kanggo nyetel saben hubungane karo liyane ing proses pasca produksi.

Mangkene kaya audio nalika direkam. Sampeyan bisa ndeleng prabédan ekstrim antara rong trek audio ing ndhuwur lan intro, iklan, lan outro sing diproduksi kanthi profesional ing ngisor iki. Ora ana cukup ruangan ing setelan kanggo nyetel.

normalisasi garageband

Garageband duwe fitur sing dudu tresnaku lan dakkepengini - normalisasi. Yen sampeyan seneng ngontrol volume output podcast nggunakake Garageband, sampeyan bakal sengit. Normalisasi njupuk alih ekspor lan nyetel volume sampeyan menyang ngoptimalake (dipertanyakan) kanggo muter maneh.

Nanging ing kasus ing ndhuwur, kita bisa nggunakake normal kanggo kauntungan. Yen sampeyan bisu kabeh trek, ekspor trek individu (aiff supaya sampeyan ora kelangan kualitas kaya karo mp3) lan tindakake kanggo saben trek sing bakal normal nalika diekspor. Banjur sampeyan bisa mbusak audio ing saben trek ing proyek kasebut, lan ngimpor maneh file audio sing wis normal lan normal.

Mangkene asile:

garageband-sawise

Saiki priksa audio ing saben trek vokal (loro pisanan). Saiki padha cocog karo volume siji lan sijine, lan bisa diatur kanthi gampang gegayutan karo intro, iklan, outros, lan liyane. Muga-muga iki mbantu sampeyan kaya mbantu aku! Yen sampeyan duwe cara tambahan kanggo mbantu masalah iki, wenehi ngerti.

One comment

  1. 1
    • 2

      Aku setuju tenan, Bram. Amarga popularitas podcasting lan kasunyatan manawa sampeyan kudu nyetel volume sing ngluwihi watesan Garageband, mula frustasi ora menehi kontrol luwih akeh. Bubar nggunakake Gendhing kanggo nguasai file audio. Ora larang, nanging bisa digunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.