UserZoom: Kagunaan Efektif Efektif lan Penelitian Pelanggan

piranti lunak rollover

userzoom nyedhiyakake platform piranti lunak riset pangguna online online adhedhasar cloud, kanggo perusahaan supaya bisa nyoba kanthi efektif, ngukur swarane pelanggan lan menehi pengalaman pelanggan sing hebat.

userzoom nyedhiyakake kapabilitas panelitian kanggo desktop, kalebu pengujian kegunaan jarak jauh, pengurutan kertu, pengujian wit, uji coba klik tangkapan layar, pengujian timeout tangkapan layar, survey online, VOC (Survei Intercept), VOC (Tab Umpan Balik) uga pengujian kegunaan seluler lan aplikasi seluler VOIC (Nyegat). Panaliten ngasilake data kegunaan, tanggapan survey, data IA, data prilaku, lan ulangan sesi UZ kanggo mbantu para pelanggan nambah pengalaman panganggo lan pelanggan.

Solusi kanggo Riset pangguna lan Tes Kagunaan

  • Ngerteni pengunjung lan netepake personas
  • Tes situs web lan app langsung
  • Analisis pesaing

Solusi kanggo Desain Pengalaman Panganggo

  • Netepake IA, pandhu arah
  • Validasi desain lan jalanake tes interaktif (AGILE)

Solusi kanggo Pangukuran Pengalaman Pelanggan

  • Rungokake pelanggan
  • Ngukur kepuasan kanthi terus-terusan
  • Dasbor Analytics

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.