Panganggoan Panganggo: Wawasan Manungsa sing Dituntut kanggo Ngapikake Pengalaman Pelanggan

Pemasaran modern yaiku babagan customer. Supaya bisa sukses ing pasar sentris pelanggan, perusahaan kudu fokus karo pengalaman kasebut; dheweke kudu empati lan ngrungokake umpan balik pelanggan kanggo terus nambah pengalaman sing digawe lan dikirim. Perusahaan sing nyengkuyung wawasan manungsa lan entuk umpan balik kualitatif saka para pelanggan (lan ora mung data survey) luwih bisa sesambungan lan sesambungan karo para pembeli lan pelanggan kanthi cara sing luwih migunani.

Ngumpulake wawasan manungsa kaya sampeyan nyelehake ing sepatu supaya pelanggan bisa sinau, ngerti lan mekar karo kabutuhane. Kanthi wawasan manungsa, perusahaan bisa njupuk intelijen sing dibutuhake kanggo nggayuh pelanggan kanthi cara sing anyar, inovatif, lan efektif sing bisa pengaruh positif marang pangasilan, retensi, lan kasetyan.

Pangujian Panganggo: Ringkesan Produk

Pengalaman sing ora apik ing situs web lan aplikasi, lan ing kasunyatan, ora mung frustasi kanggo para pelanggan, nanging regane perusahaan jutaan dolar saben taun. UserTesting nggawe organisasi gampang njaluk umpan balik sing dikarepake saka target pasar - ing endi wae. Kanthi platform sing dikarepake UserTesting, organisasi bisa nemokake 'sebabe' ing sebalik interaksi pelanggan. Kanthi mangertos maksud, bisnis bisa nambah lan menehi pengalaman apik tenan, nglindhungi merek, lan nyurung kepuasan pelanggan sing luwih gedhe. Kanthi platform UserTesting, bisnis bisa:

target- Temokake lan sambungake karo pamirsa sing pas, tanpa gaweyan, siklus dawa utawa biaya sing gegandhengan karo recruiting wong kanthi manual kanggo menehi umpan balik.

  • Akses konsumen lan profesional bisnis saka saindenging jagad kanthi dikarepake kanthi panel peserta paneliti sing wis diverifikasi paling akeh.
  • Ketik pelanggan, karyawan, lan mitra liwat email, media sosial utawa saluran liyane.
  • Ngasah personas tartamtu, nggunakake kemampuan nyaring, kayata kriteria geografi, demografi, lan sosial ekonomi.
  • Sambungake karo pamirsa khusus lan panelis angel entuk pitulung karo tim ahli.
  • Priksa manawa sampeyan nampa umpan balik sing paling dhuwur kanggo ngandhani upaya CX kanthi panel konsumen lan bisnis profesional pihak katelu sing wis diverifikasi lan dipriksa.

melu- Pilih jinis tes sing bakal menehi wawasan sing paling migunani lan bisa ditrapake tanpa repot administrasi utawa butuh keahlian riset.

  • Entuk tanggapan sajrone 1-2 jam nggunakake template, rekrutmen otomatis, lan fitur kanggo nyoba pengalaman apa wae.
  • Entuk umpan balik babagan apa wae, kayata desktop, aplikasi seluler, utawa pengalaman lokal, lan produk ing sembarang tahap pangembangan.
  • Persiyapan sing gampang supaya sapa wae ing tim sampeyan bisa nggawe studi langsung utawa direkam kanggo saben proyek, sawayah-wayah.
  • Asil sajrone pirang-pirang jam tegese sampeyan bisa nyoba apa wae sing sampeyan butuh wawasan pelanggan, ngilangi ramalan ing balik investasi bisnis sampeyan - yaiku prototipe produk, iterasi desain, pesen pemasaran, gambar kampanye, salinan web.
  • Makarya karo para ahli nalika butuh pitulung kanggo ngrancang pasinaon sing luwih rumit.

Ngerti- Nangkep lan nyorot reaksi lan reaksi sing migunani, banjur nambah ing kabeh organisasi kanggo nambah kolaborasi lan konsensus.

  • Kanthi kabeh wawasan pelanggan ing sak panggonan, analisis cepet bisa ditindakake kanthi nggambar saka kabeh data.
  • Ekstrak lan sorot intelijen pelanggan sing kritis kanggo menehi konsensus babagan keputusan sing tepat lan langkah sabanjure.
  • Kemampuan nuduhake dadi gampang sosialisasi temuan ing kabeh organisasi.
  • Entuk tuku-masuk saka pihak sing duwe kepentingan kanthi nuduhake bukti sing jelas lan ora bisa dibantah babagan sing dikarepake, dibutuhake lan dikarepake para pelanggan.

Panganggoan Panganggo: Cara Kerja

UserTesting: Fitur Utama

UserTesting terus nambah platform wawasan manungsa lan wis nambahake galeri template anyar, fitur aliran persetujuan, tes wit, integrasi karo Qualtrics XM Platform, lan tag cerdas.

  • Masangake analitik lan umpan balik video kanggo ngerti "sebabe" sing dikarepake para pelanggan
  • Nggabungake platform Qualtrics XM kanggo nambah data survey kanthi wawasan kualitatif, nggawa konteks sing luwih gedhe kanggo "kenapa" ing mburi asil survey.
  • Pengaruh mesin sinau kanthi cepet kanggo ndeleng wayahe pelanggan sing paling penting
  • Gunakake tag cerdas kanggo nemokake lan ngerti momen sing paling penting sajrone sesi umpan balik video
  • Manfaatake model pembelajaran mesin kanggo ngevaluasi umpan balik lan analisis video kanthi wektu nyata. 

UserTesting My Recruit - KulaRekrut menehi kekuwatan marang perusahaan kanggo mbukak database pelanggan, karyawan lan mitra dhewe kanggo nglumpukake wawasan lan umpan balik. Ing survey pengalaman para pamirsa sing wis ana, perusahaan bisa mesthekake yen dheweke ngenali kabutuhan bisnis tartamtu sing saiki durung bisa dipenuhi.

Kanthi Rekrut Kula, sampeyan bisa:

  • Klumpukake miturut permintaan, tumindak, saran saka pelanggan sing wis ana, ahli industri, lan liya-liyane.
  • Goleki wawasan kanthi luwih cepet kanthi tes swalayan kanthi pamirsa sing target banget.
  • Melu karyawan lan ngasilake kasenengan babagan merek lan produk sampeyan.

Obrolan Langsung UserTesting - Obrolan Langsung nyedhiyakake wawancara langsung lan moderat sing direkam lan ditranskripsi kanthi otomatis kanggo mesthekake yen kabeh sinau dijupuk lan bisa dibagi ing kabeh organisasi. Obrolan Langsung ngidini diskusi pelanggan interaktif 1: 1 dina sing padha lan ndhukung swara inisiatif pelanggan. Wawancara bisa nimbang isyarat non-lisan, kayata ekspresi rai lan nada swara kanggo luwih empathize karo pangguna pungkasan - lan bisa cepet pivot utawa ngarahake diskusi kanggo ngebor topik tartamtu utawa luwih ngerti perspektif pelanggan. Kanthi Live Conversation, para peserta diwenehi kesempatan kanggo menehi konteks liyane kanggo pitakonan, nuduhake ing ngendi tantangan ditemoni, lan menehi gagasan kanggo perbaikan perusahaan.

Riset pihak katelu nuduhake yen klompok fokus ing wong bisa duwe akeh tantangan. Ing antarane yaiku keterlibatan wektu, alangan rekrut penguji sing relevan, groupthink, lan biaya dhuwur lan bias sampling. UserTesting nyuda alangan kasebut kanthi nindakake riset pangguna (moderasi utawa ora moderat), njaluk umpan balik pelanggan, lan / utawa ngatur wawancara 1: 1 kanthi gampang, murah, on-demand, lan wektu nyata.

Nilai Bisnis Pengalaman Pelanggan sing Apik

miturut Forrester, 73 persen perusahaan nganggep pengalaman pelanggan minangka prioritas utama, nanging mung siji persen perusahaan menehi pengalaman sing apik banget - nanging yen sampeyan pengin pelanggan tetep setya, sampeyan kudu tundhuk kanggo mbangun pengalaman kasebut. Kanggo nduwe pengaruh positif ing revenue dhasar, sampeyan kudu ngatur lan nandur modal ing pengalaman pelanggan lan ngisinake sinau lan panemuan sing terus-terusan supaya bisa terus-terusan lan nambah pengalaman sing dikirim menyang pangguna pungkasan. Saiki, kepemimpinan pasar lan diferensiasi kompetitif tambah akeh mutusake sapa sing menehi pengalaman pelanggan sing paling apik. Perusahaan sing nandur modal ing CX entuk manfaat saka retensi pelanggan sing luwih apik, kepuasan pelanggan, lan nambah kesempatan adol lan upsell.

Saiki kita saiki ngalami pengalaman pelanggan sing penting kanggo perusahaan. Pelanggan nggawe pengalaman apik saka pengalaman sing bakal dipikirake; ora adhedhasar pengalaman sing wis dialami ing jaman biyen. Amarga iku, penting banget supaya perusahaan duwe wawasan sing dibutuhake kanggo terus ningkatake kanggo memenuhi harapan pelanggan. 

Andy MacMillan, CEO saka UserTesting

UserTesting tundhuk karo Undhang-undhang Portabilitas lan Akuntabilitas Asuransi Kesehatan (HIPAA), hukum AS, lan peraturan sing ana gandhengane sing nyetel standar nasional kanggo keamanan informasi kesehatan lan privasi. Kepatuhan HIPAA UserTesting nyukupi kabutuhan keamanan data lan proteksi organisasi kesehatan sing pengin nggunakake wawasan manungsa sing nyata kanggo mbangun pengalaman digital sing paling dhisik kanggo pasien. 

Ndhaptar kanggo Nyoba Panganggo Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.