Pangujian Kagunaan Crowdsourced saka UserTesting.com

pangguna pangguna

PanganggoTesting.com nyedhiyakake uji coba aplikasi web, desktop lan seluler kanthi cepet lan terjangkau ing pasar. Perusahaan kasebut menehi para pemasar, manajer produk lan desainer UX, akses langsung marang pangguna ing target audiens, sing ngirim umpan balik audio, video lan tulisan ing situs web utawa aplikasi kurang saka siji jam. Digunakake dening 10 properti web paling dhuwur ing AS, PanganggoTesting.com wis mbukak atusan ewu tes kagunaan.

Cara Kerja UserTesting.com

Testing Anggota

PanganggoTesting.com saiki nawakake tes kegunaan sing dirancang kanggo perusahaan gedhe, lengkap karo penargetan maju, rekrutmen sing ditambahi, intercept langsung, pengujian moderat, metrik kuantitatif, lan layanan riset lan pelaporan. PanganggoTesting.com nduwe 15,000 pelanggan (kalebu Home Depot, Sears, Zappos, lan Evernote) lan panguji kegunaan 1M +.

  • Target Lanjut - Kanthi saringan demografi canggih lan skrining sing bisa disesuaikan, UserTesting.com nawakake umpan balik pangguna langsung saka perusahaan saka target target sing tepat.
  • Recruiting sing Ditambahi - Kanthi akses menyang luwih saka sayuta peserta, perusahaan bisa nggedhekake rekrutmen. Kajaba iku, perusahaan bisa merekrut pelanggan dhewe, utawa ngrekrut pengunjung langsung saka situs web kanthi intercept langsung lan moderat.
  • Pengujian Moderat - Kanggo mesthekake perusahaan bisa kanthi efektif interaksi karo target pasar, UserTesting.com nyambungake langsung karo peserta liwat tes kegunaan moderat jarak jauh, grup fokus jarak jauh, utawa riset pasar 1-ing-1. UserTesting.com malah duwe moderator ahli sing dikarepake.
  • Layanan Riset lan Pelaporan - Kanggo mesthekake yen perusahaan bisa ngilangi gaweyan sing paling akeh wektu, manajer akun UserTesting.com sing darmabakti ngirim laporan wawasan sing bisa ditrapake kanthi rol sorotan lan temuan kunci sing wis ditandhani ing video pangguna. UserTesting.com uga bisa ngrancang, nulis, lan ngatur panelitian kagunaan kustom.
  • Metrik Kuantitatif - Saliyane saran pangguna kualitatif sing kuat, UserTesting.com saiki nawakake data kuantitatif, diagram komparatif, lan laporan kanggo ndorong keputusan bisnis utama.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.