Desain Antarmuka Panganggo: Pelajaran saka lift Indianapolis

Antarmuka pangguna saka elevator

Nalika teka lan saka rapat ing sawijining dina, aku numpak elevator sing ana iki desain antarmuka panganggo:

Antarmuka pangguna saka elevator

Aku kira sejarah lift iki kaya mengkene:

  1. Lift dirancang lan dikirim kanthi antarmuka pangguna sing gampang banget, kayata:
    elevator UI org
  2. Syarat anyar muncul: "Kita kudu ndhukung braille!"
  3. Tinimbang ngrancang ulang antarmuka panganggo kanthi bener, Tambahan desain mung diisi menyang desain asli.
  4. Syarat dipenuhi. Masalah ditanggulangi. Utawa iku?

Aku duwe bathi kanggo nonton wong liya sing lagi mlaku ing elevator lan nyoba milih lantai. Ana sing nyurung "tombol" braille (bisa uga amarga luwih gedhe lan luwih kontras karo latar mburi - aku ora ngerti) sadurunge sadhar yen kabeh ora ana tombol. Rasane rada bingung (aku mandeng), dheweke menet tombol nyata ing cobane sing nomer loro. Wong liya sing mlebu ing lantai liyane mandhegake lintasan driji kanggo nganalisa pilihane. Dheweke mbedhek kanthi bener, nanging ora bisa dipikirake kanthi tliti.

Muga-muga bisa uga bisa ngamati wong sing cacat visual coba nggunakake elevator iki. Sawise kabeh, fitur braille iki ditambahake khusus kanggo dheweke. Nanging kepiye carane bisa nggawe braille ing tombol sing ora malah tombol ngidini wong sing cacat visual bisa milih jubine? Iku ora mung mbiyantu; iku tegese. Desain ulang antarmuka panganggo iki ora mung gagal ngatasi kabutuhane sing cacat visual, nanging uga nggawe pangguna pengalaman dadi bingung kanggo pangguna sing ndeleng.

Aku ngerti ana macem-macem biaya lan alangan kanggo ngowahi antarmuka fisik kayata tombol elevator. Nanging, kita ora duwe alangan sing padha karo situs web, aplikasi web, lan aplikasi seluler. Dadi sadurunge sampeyan nambahake fitur anyar sing keren, priksa manawa sampeyan ngleksanakake kanthi cara sing cocog karo kabutuhan anyar lan ora nggawe masalah anyar. Kaya biasane, pangguna nyoba mesthi!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.