Napa Konten sing Diprodhuksi Pengguna Nganggo Luhur ing Jaman Media Sosial

konten sing digawe pangguna

Pancen apik tenan yen teknologi wis berkembang ing wektu sing cendhak. Wis suwe banget yaiku jaman Napster, MySpace, lan AOL dial-up sing dominasi pasar online.

Saiki, platform media sosial paling unggul ing alam semesta digital. Saka Facebook nganti Instagram nganti Pinterest, media sosial iki wis dadi komponen integral saka urip saben dinane. Aja golek liyane saka suwene wektu sing digunakake ing media sosial saben dina. Miturut Stastista, umume wong sing ngentekake 118 menit saben dina browsing jaringan media sosial. Wis dadi cara komunikasi, ekspresi emosi, lan uga adol produk menyang pelanggan ing saindenging jagad.

Ayo luwih tliti babagan carane bisnis nggawe media sosial kanggo tuwuh merek, nggawe browser pasif dadi pelanggan sing setia.

eCommerce, Sosial, lan UGC: Forever Connected

Dunia eCommerce kanthi cepet dadi salah sawijining arena paling kompetitif kanggo bisnis sing sukses. Kanthi perusahaan online lan offline duwe monetisasi lan nggunakake kekuwatan media sosial, mbedakake merek sampeyan saka kompetisi dadi luwih angel tinimbang sadurunge.

Dadi, kepiye cara pengecer eCommerce sing sukses? Wangsulane yaiku konten sing digawe pangguna.

Ing artikel iki, kita bakal njlentrehake kenapa konten sing digawe pangguna minangka alat sing paling penting sing bisa dimanfaatake ing jaman media sosial. Kita bakal nyentuh saben platform media sosial utama, nutupi tips lan praktik paling apik kanggo nggunakake UGC lan mbantu bisnis sampeyan dominasi ing sosial.

Dheweke ujar manawa kontene raja. Dadi, kita yakin konten sing digawe pengguna saiki dadi raja. Ayo ngerteni kenapa:

Ganti halaman bisnis Instagram dadi Wonderland sing bisa dituku

Kita urip ing jagad sing ora bisa ditemtokake. Ing media sosial khusus, pangguna luwih seneng mindai lan nggulung tinimbang maca potongan teks gedhe. Mula Instagram dadi kekuwatan sing kudu dipikirake, ngukir bagean akeh pangguna sing setya kanthi platform sentris foto.

Data kasebut nggawe sukses. Nyatane, kabeh saluran sosial, lalu lintas menyang toko eCommerce saka Instagram tetep paling dawa ing situs nalika 192.4 detik. Bagan ing ngisor iki nuduhake kepiye Instagram nambah kompetisi:

lalu lintas instagram

Dadi, kepiye sampeyan nggunakake kekuwatan Instagram lan nggunakake platform kanggo miwiti adol? Konten sing digawe pangguna, mesthi wae.

Wong kanthi intrinsik luwih percaya marang foto lan konten saka pelanggan asli lan asli tinimbang karo pengecer dhewe. Iki ngidini pelanggan ngerti manawa produk sing sampeyan adol disenengi para pembeli ing saindenging jagad.

Coba pasangkan foto sing digawe pangguna ing Instagram kanthi fitur anyar sing apik sing mentas diluncurake dening Yotpo sing diarani Instagram sing Bisa Dituku. Instagram sing Bisa Dituku ngidini merek eCommerce ngowahi galeri Instagram sing bisa dituku. Prosese pancen gampang banget.

Situs paralel sing ana gandhengane ing bio Instagram sampeyan, tata letak Instagram sing bisa dibeli minangka gambar pangilon saka kaca Instagram asli sampeyan. Iki njamin manawa para pelanggan entuk pengalaman sing gampang digulung kaya sing diarepake, nanging kanthi tambahan nggawe konten sing bisa dituku. Nggawe konten sing dideleng dening pangguna minangka alat sing kuat.

Conto paling apik saka toko eCommerce sing duwe keuntungan saka pasangan UGC lan Shoppable Instagram yaiku Hamboards. Pengecer Landsurfing sing populer, dheweke ngerti yen kekuwatane ngowahi foto sing digawe pangguna ing Instagram dadi link sing bisa dituku kanthi klik tombol. Kaya sing sampeyan ngerteni ing ngisor iki, asile toko resik lan inspirasi pelanggan sing katon kaya pangguna ora nate lunga saka Instagram:

hamboards instagram sing bisa dituku

Tindakake pandhuan Hamboards, lan pasang Instagram Shoppable lan konten sing digawe pangguna kanggo sukses eCommerce utama ing Instagram.

Gunakake ulasan UGC kanggo nggawe iklan Facebook beda karo masarakat

Kita kabeh ngerti crita Facebook babagan bintang sosial. Saka ide ing kamar asrama Harvard menyang perusahaan pirang-pirang dolar, Facebook minangka puncak sukses media sosial ing abad kaping 21. Platform kasebut terus berkembang, terus-terusan merevolusi cara komunikasi lan komunikasi karo siji liyane.

Kanggo bisnis apa wae, bisa uga ora ana papan sing luwih apik kanggo ngiklanake produk tinimbang ing Facebook. Ora mung nggawe proses kasebut paling gampang, nanging potensi jangkauan iklan sampeyan menyang calon pembeli bisa uga ora ana enteke.

Cara sing apik kanggo nggawe iklan sampeyan narik kawigaten pangguna Facebook nggunakake konten sing digawe pangguna saka pelanggan sadurunge. Kanthi mung nampilake ulasan positif saka pelanggan sing seneng ing iklan Facebook, ROI kanggo produk kasebut mundhak akeh.

Njupuk MYJS, toko perhiasan online, kayata. Perusahaan Perhiasan sing sukses luwih saka 3 generasi, dheweke cepet nyadari kekuwatan media sosial lan kudu ana online.

Amarga Facebook dadi raksasa media sosial, MYJS ngerti yen pariwara ing Facebook iku penting. Nalika wiwit nggunakake Yotpo lan UGC ing iklan Facebook kanthi nggunakake review saka pelanggan sadurunge, metrik luwih apik. UGC nyebabake nyuda biaya per akuisisi 80%, uga nggawe kenaikan klik-tayang 200% uga.

Ruang pariwara Facebook rame karo atusan ewu bisnis. Nggunakake UGC ing iklan Facebook sampeyan bisa uga minangka wangsulan kanggo nggawe sampeyan misuwur.

toko perhiasan

Pinterest: Senjata media sosial rahasia sampeyan sing pengin konten sing digawe pangguna

Asring diabaikan nalika nyebutake platform media sosial gedhe, Pinterest mabur ing sangisore radar kanggo akeh merek sing adol online. Kesalahpahaman iki manawa Pinterest ora pati penting karo sing liyane, yaiku ngawasi perusahaan apa wae sing ana ing ngisor pemikiran iki. Pinterest minangka salah sawijining platform media sosial sing paling cepet berkembang kanthi aktif, kepengin tuku basis pangguna.

UGC duwe peran sing beda, nanging uga penting ing Pinterest. Kanthi bisnis sing nggunakake "papan" lan "pin", Pinterest minangka platform sing sampurna kanggo ngidini para pelanggan ngucapake matur nuwun kanthi menehi konten sing digawe pangguna menyang papan kasebut.

Salah sawijining merek eCommerce sing paling sukses, Warby Parker, ngetrapake UGC ing Pinterest kanthi sampurna. Dheweke nggawe papan kanthi judhul Kanca Kita ing Bingkai, ing ngendi dheweke nampilake pengaruh online sing misuwur nganggo kacamata ing macem-macem setelan. Kanthi luwih saka 35 ewu pengikut ing dewan iki, Warby Parker nyadari lan nggunakake kesempatan nggunakake konten sing digawe pangguna minangka bagean inti saka Strategi pemasaran Pinterest.

pin populer

Kita urip ing jagad sing dikuasai media sosial

Kita entuk informasi saka feed warta lan ora koran. Kita golek informasi ing mesin telusuran tinimbang perpustakaan; kabeh saiki kasedhiya ing pucuk driji digital kita. Apa prekara sing apik utawa ora apik kanggo masarakat, kudu dadi debat lan pendapat umum. Nanging sing ora dadi debat yaiku pentinge UGC ing jagad media sosial. Konten sing digawe pengguna nggawe rasa percaya lan keaslian antarane perusahaan lan konsumen, sing ing media sosial minangka prestasi langka. Apa Facebook, Instagram, utawa Pinterest, konten sing digawe pangguna lan media sosial bakal disambung nganti pirang-pirang taun lan puluh taun kepungkur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.