Wektu Nganggo Hasil Pengalaman Panganggo ing Penjualan sing Lebih Luwih

user

Econsultancy kang Laporan Survei Pengalaman pangguna, ditindakake kanthi WhatUsersDo - pangujian kegunaan online lan situs riset pengalaman pangguna - ditemokake statistik sing cukup.

74% bisnis yakin pengalaman pangguna minangka kunci kanggo ningkatake penjualan, konversi lan loyalitas.

Apa Pengalaman Panganggo?

Miturut Wikipedia: Pengalaman pangguna (UX) nyakup emosi wong babagan nggunakake produk, sistem utawa layanan tartamtu. Pengalaman pangguna nyoroti aspek pengalaman, afektif, migunani lan migunani saka interaksi manungsa-komputer lan kepemilikan produk.

Nalika aku ora setuju banget karo definisi, bisnis kudu ndeleng pengalaman panganggo sing kurang subyektif. Ora kabeh babagan pangguna, yaiku cocog karo kabutuhan karo target lan nyedhiyakake informasi, desain lan navigasi kanggo ngatasi kesenjangan.

pangguna-pengalaman-mtb

Metrik penting kanggo sampeyan nglacak ing situs kanggo Pengalaman Anggota:

  1. Tingkat Konversi - Apa persen wong sing teka ing situs sampeyan lan bener-bener ngowahi dadi timbal utawa adol? Apa sampeyan wis ngetrapake target ing Analytics sampeyan rate kanggo mirsani apa nambah utawa ora?
  2. Bouncing Rate - Jumlah pengunjung sing teka ing situs sampeyan lan langsung budhal? Iki minangka indikasi situs sing ora bisa dioptimalake kanggo telusuran lan sosial ... mula para pengunjung teka kanthi ngarep-arep informasi sing bakal ditemokake ing kana, nanging ora. Yen tembung kunci sing nyopir relevan, mula sampeyan bakal nemoni masalah liyane… informasi sing sampeyan wenehake ora bisa dikepengini lan sampeyan ora melu konversi.
  3. Wektu ing Situs - Biasane, wong sing ngentekake luwih akeh wektu ing situs sampeyan bakal melu luwih jero, minangka indikator manawa timah sing apik bisa dikonversi (metrik sampeyan bisa beda!). Apa sing sampeyan lakoni supaya pengunjung bisa luwih jero? Apa sampeyan duwe video? Whitepaper? Sinau Kasus? Blog? Nyedhiyakake macem-macem informasi sing nyebabake keterlibatan minangka kunci.

Lan tanpa ujar manawa Pengalaman Anggota gumantung banget karo desain situs sampeyan, integrasi merek sampeyan ing saindenging, lan nyedhiyakake medium lan informasi sing dibutuhake para pengunjung.

Kadhangkala, pengalaman panganggo sing ora apik bisa uga kurang saka nemokake nomer telpon kanggo ngubungi bisnis sampeyan. Bisa nggunakake fonts lan ruang putih sing angel diwaca. Iki bisa dadi desain merek lan profesional situs sampeyan utawa menehi kapercayan lan profesionalisme marang para pangguna. Lan, asring banget, bisa dadi marketing-speak sing mbingungake supaya pengunjung ora ngerti yen solusi sampeyan bisa dadi solusi kanggo masalah.

Aja ngremehake pengaruh pengalaman pangguna. Yen sampeyan ora ragu, coba coba coba. Yen sampeyan ora bisa entuk layanan, pilih remaja utawa pasangan sampeyan lan reaksi saka reaksi kasebut. Sampeyan bisa uga kaget.