Duet: Gunakake iPad Minangka Monitor Tambahan

Gunakake iPad kanggo Tampilan Liyane

Sekali-sekala, sampeyan nemokake sawetara aplikasi sing apik tenan sing sampeyan kepingin weruh apa sing sampeyan lakoni. Aku wis nggarap siji ton kanthi klien lan fasilitas kerja bareng ing saindenging negara, nanging aku angel dadi produktif mung karo siji layar. Aku dadi rusak amarga duwe pirang-pirang layar ing kantor, lan aku kepengin golek dalan.

Panaliten ing Utah nemokake manawa para pekerja nuduhake 44% dorongan ing produktivitas kanggo tugas teks lan munggah 29% kanggo tugas spreadsheet nalika pindhah saka siji layar menyang dual-monitor persiyapan.

Dell

Aku nemokake aplikasi kanggo iPad, Duet, sing direkayasa lan dibangun dening sawetara Insinyur Apple, lan hebat banget. Latensi luar biasa, aku isih bisa nggunakake layar tutul, lan malah bisa ngaktifake kemampuan panel tutul ing layar iPad.

Mangkene gambar mejo adohku menyang salah sawijining klien. Aku dipasang ing Tampilan PlugLink kanggo monitor lan jaringan, banjur pasang Pro iPad liwat USB menyang DisplayLink. DisplayLink dudu perangkat keras sing dibutuhake ... mung sing ana ing klien tartamtu iki.

Tampilan Duet lan Plugable DisplayLink

Aku bisa nyelarasake tampilan nggunakake setelan tampilan OSX lan aku bisa nyeret lan nyelehake layar apa wae.

Nalika aku lunga, aku nggawa laptop lan iPad ing endi wae lan plugin ing endi wae aku. Aplikasi Duet kudu mlaku ing kaloro piranti kasebut, nanging persiyapan saya gampang lan sawise dipasang liwat USB, monitor isih urip. Aku isih bisa nggunakake aplikasi iPad liyane yen pengin.

Duet uga wis kasedhiya piranti lunak kanggo PC!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.