Gunakake Mobile kanggo Ndarbeni Email Pelanggan

teks kanggo langganan

teks kanggo langgananKanca apik lan mantan kolega, Megan Glover, saiki dadi Direktur Pemasaran ing Delivra. Delivra minangka panyedhiya layanan email kanthi reputasi kuwat kanggo ngewangi para pelanggan ing wilayah kasebut. Dheweke uga dijenengi salah sawijining perusahaan paling apik sing kerja ing Indiana.

Bubar, Delivra gabung karo kanca gedhe, Adam Small, CEO saka Mobile Panyambung - perusahaan teknologi lan pemasaran seluler. Ing kemitraan karo Connective Mobile, Delivra ngenalake Teks kanggo Langganan, fitur unik lan migunani kanggo para pemasar email.

Minggu iki, aku bakal miwiti tur pemasaran Facebook ing kutha 4 sing diarani Sesi Facebook karo klien kita, Webtrends. Aku mesthi nggawa akeh kertu bisnis ing acara kasebut lan ngarep-arep bisa nyambung maneh karo profesional lan prospek nalika aku guneman ... nanging umume ora.

Teks kanggo langganan minangka fitur sing bisa ngatasi kesenjangan. Luwih ora menehi kertu bisnis lan ngarep-arep anggota pamirsa bali lan langganan buletin, saiki aku mung bisa njaluk pamirsa supaya ngirim sms MKTG nganti 71813. Saiki kita ora ngirim email liwat Delivra, nanging kita duwe akun pemasaran seluler karo Connective Mobile. Aku takon marang Adam apa dheweke bisa nyiyapake layanan sing padha kanggo kita. Rampung!

Adam duwe sawetara fitur kaya iki - saka kertu bisnis seluler, tur real estate lan saiki sms kanggo langganan email. Aplikasi SMS pemasaran seluler iki sukses amarga, sanajan umume wong anyar nganggo ponsel cerdas, browsing seluler, lsp., Olahpesen teks umum banget - utamane sing luwih enom para pamirsa.

Coba coba dhewe ... yen sampeyan durung langganan Martech Zone, teks MKTG nganti 71813.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.