Gunakake Google Docs nganggo WordPress?

wordpress logo

CATETAN: Fitur iki ora didhukung maneh dening Google Docs nanging ana Google Doc to Add-on WordPress kasedhiya.

Sampeyan wis nate krungu aku nggrundel babagan panel admin WordPress, iku nggegirisi banget kanggo blogger anyar lan butuh ngunggahake rai. Iki minangka keluhan paling umum sing dakwenehake nalika ana wong ing platform. Sawetara pesaing lagi ngrungokake ... SixApart lagi wae diluncurake VOX kanthi antarmuka panganggo sing apik banget. WordPress kayane entuk pesen uga, kerja sama karo KnowNow ing Versi Enterprise WordPress sing anyar.

Salah sawijining entri pungkasan yaiku ngilangi kabeh postingan blog sawetara menit sadurunge dikirim. Salah sawijining guru teknologi, Dale McCrory, ing papan kerja takon kenapa aku ora nggunakake Google Docs kanggo ngirim menyang blogku. Hah? Tenanan Ya! Pancen!

Kanthi Google Docs, sampeyan duwe kemampuan kanggo ngirim dokumen langsung menyang blog! Mangkene carane:

1. Klik "Publish" lan "Kirim menyang Blog":

Google Docs Publish

2. Banjur pilih jinis blog sampeyan saka antarmuka. Utawa, yen sampeyan dadi host situs WordPress sampeyan dhewe, iki carane sampeyan ngatur:

Google Docs Publish menyang WordPress

Google Docs duwe fungsi 'auto-save' supaya sampeyan ora kelangan gaweyan! Lumayan!

12 Komentar

  1. 1

    Aku kudu nyoba. Aku mung nyoba Google Docs minggu kepungkur, mula isih bisa ngrampungake apa sing bisa diwenehake.

    Aku wis nggunakake plugin GSpace kanggo Firefox supaya bisa nggunakake akun GMail kanggo panyimpenan file online. Lan apa sampeyan wis nyoba ekstensi Performancing kanggo Firefox? Cara paling apik kanggo ngirim blog apa wae, lan ngindhari prelu mlebu ing wilayah admin, klik kanggo nulis kiriman, lsp.

    Akeh sing kurang nyambut gawe. Lan plugin Administrasi Tiger nyedhiyakake antarmuka sing luwih nyenengake lan migunani kanggo admin WP tinimbang standar, sing terus terang mboseni lan rata. x

  2. 2

    Hai Andy!

    Aku mung miwiti nggunakake Docs lan seneng banget. Aku isih duwe wektu angel nggunakake WordPress kanggo ngirim… Aku seneng nyelehake gambar, tag, trackbacks, lan liya-liyane menyang kirimanku.

    Aku uga duwe ekstensi Performing lan duwe masalah sing padha, ora bisa nindakake perkara sing paling apik. Administrasi Macan minangka sawetara sing wis digunakake lan aku seneng banget.

    Muga-muga bisa cuti sawetara wulan lan mbangun admin kanggo WordPress. Aku ngira SixApart ana hubungane karo Vox, dheweke wis luwih gampang admin blogging. WordPress wis ana gandhengane karo 'KnowHow'… mula bakal bisa ndeleng manawa bisa nyebabake admin sing luwih apik.

    Matur suwun komentar!
    Doug

  3. 3

    Aku ora ngerti babagan ekstensi Performing. Aku nggunakake sepisan, ngasilake sawetara format sing aneh lan mula pecah saka CSS standar blogku. Nanging, saiki wis ganti jeneng, ScribeFire, lan perusahaan katon kaya ilang wektu gedhe.

  4. 4

    Iki ora bisa digunakake kanggo kula. Nalika aku meksa Test, ujar "Kita wis nemoni kesalahan, lan bakal langsung kita investigasi. Nuwun sewu amarga ora kepenak. ”

  5. 8
  6. 9

    Aku entuk kahanan sing luwih angel yen aku duwe rong akun gmail kanthi google docs aktif lan siji akun duwe 'post menyang blog' kemampuan lan liyane ora bisa ngerteni manawa bisa ngaktifake. Mung ilang.

  7. 10

    Halo Douglas,

    Pos sing apik, nanging sayangé google ora ndhukung maneh fungsi iki dadi kiriman sampeyan wis ketinggalan jaman. Coba waca utawa ngilangi kiriman sampeyan supaya ora mbuwang-mbuwang wektu sapa wae sing nggoleki solusi sing tepat. 

    Cheers!

  8. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.