Nari kanggo Queso

moe queso

Yen aku wis ngerti Moe's Southwest Grill wis a kontes video nari kanggo $ 10,000 - Aku bisa uga wis darmabakti a video senggol desktop mung kanggo wong-wong mau!

Aku seneng kampanye iki amarga sawetara alasan. Agensi kasebut Brandmovers ora prelu nggawe panjaluk kanthi artifisial ... padha nggawe strategi lan para konsumen nindakake gaweyan ... produksi, distribusi lan promosi. Gabungan video ... media utama kayata… lan sosial. Iku gampang. Lan sing paling penting - nyenengake. Ing jaman ekonomi sing angel iki, kita pengin seneng-seneng.

Asilé uga kunci! Mung ana 132 pengajuan video, sampeyan bisa uga mikir yen kampanye ora bisa ditindakake kaya sing direncanakake. Nanging, 132 pengajuan kasebut nyebabake:

  • 154,252 Kunjungan Situs
  • 636,774 Video Ndeleng
  • 2,947 Enggo bareng Facebook
  • 104,868 Suara

Tekan luwih saka setengah yuta konsumen liwat jaringan kasebut minangka sarana efektif kanggo pesen metu. Pengaruh kanggo merek Moe apik banget ... lan aku yakin manawa bakal drive sawetara wong kanggo nyopir lan njupuk sawetara queso. Mmmm… mbayar.

Kontes video Dance Your Queso Off nyedhiyakake cara sing nyenengake lan nyenengake supaya para tamu ngucapake rasa tresnane marang Moe's Queso. Seneng banget nalika ndeleng para penggemar padha rally kanggo ndhukung video sing disenengi kaya nonton entri video sing sejatine! Muga-muga para tamu seneng banget kaya ing kontes iki. Lauren McGowen Barash, Direktur PR / Komunikasi Perusahaan kanggo Moe's Southwest Grill.

Sing menang yaiku John Diep saka Rochester, NY!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.