Uscreen: Video On Demand lan Platform Aplikasi TV Asli

Video Uscreen On Demand

Minangka merek lan ahli ngupayakake promosi lan monetisasi keahlian sing ana ing njero, sawetara kesempatan yaiku ngluncurake saluran ing platform televisi sing paling dhuwur (OTT) utawa bener-bener monetisasi lan bangun kurikulum, rencana pelajaran, lan video adhedhasar lengganan .

Logistik lan prasarana sing dibutuhake kanggo ngluncurake aplikasi televisi khusus, nggabungake lengganan, gateway pembayaran, lan streaming video ora gampang kanggo perusahaan. Ora diraguhi, yen wis diluncurake… persyaratan pangolahan aplikasi utawa pambayaran bakal diganti lan mbutuhake pangembangan tambahan. Pramila solusi SaaS kanggo Video-On-Demand minangka pilihan sing sampurna.

Video Uscreen On Demand (VOD)

Mesthi wae, ana platform sing dibangun supaya sampeyan bisa nindakake iki. Layar wis ngewangi luwih saka 5000 kreator video mbangun lan ngewangi komunitas VOD. Dheweke ora mung perusahaan sing nyedhiyakake platform, nanging uga komunitas ahli industri sing ditemtokake kanggo mbantu sampeyan supaya tetep sukses.

Fitur VOD Uscreen

  • Gawe situs web VOD sing apik kanthi cepet - Bukak layanan video miturut panjaluk mung sawetara langkah, nggunakake tema situs web Uscreen lan template sing apik. Ora dibutuhake coding.
  • Gawe model rega unik sampeyan - Opsional nggawe langganan, sewa utawa tuku siji-siji kanggo akses menyang VOD. Sampeyan uga bisa nggunakake kupon lan promosi kanggo nggawe pengalaman eksklusif kanggo langganan. Paling apik, model rega Uscreen dudu bagean pangasilan.
  • Goleki aplikasi asli dhewe kanggo seluler & TV - Kirimake layanan VOD ing endi wae sing dikarepake para pamirsa. Bukak aplikasi OTT ing piranti seluler utawa TV cerdas, kalebu iOS, Android, Roku, Amazon Fire, lan Apple TV.

VOD Uscreen

Fitur basis sing kalebu ing kabeh rencana kalebu kemampuan kanggo nampa pembayaran kanthi global, kontrol akses blokir geo, nambah subtitle, streaming tanpa wates, checkout SSL aman, CDN global, unggahan tanpa wates, 99.9% uptime, lan ora ana jaminan buffering.

Miwiti Uscreen Gratis!

Pengungkapan: Aku nggunakake tautan afiliasi kanggo Layar kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.