Macet ing Plane nganti 3.5 Jam

Aku ngerti masalah karo cuaca lan ngerti manawa maskapai pengin njaga masarakat supaya aman. Putriku sing umure 14 taun lagi lelungan pertama karo kelase menyang Washington DC Dheweke wis ngirim foto menyang Gedung Putih, Monumen Washington, Konstitusi lan situs liyane wiwit dheweke tekan dina Minggu wengi.

Kita mbayar cukup dhuwit kanggo plancongan lan sekolah dheweke wis nindakake perjalanan iki luwih saka 20 taun. Aku ora yakin yen dheweke nate mungkasi plancongan kaya ngene. Katie lan siswa liyane wis macet ing pesawat ing tarmac suwene 3 setengah jam. Katie nyeluk aku lan takon apa dheweke bisa ngentekake dhuwit paling pungkasan awan iki kanggo oleh-oleh ... Aku dikon maju. Saiki dheweke malah ora bisa tuku panganan lan luwe.
usairways

Guru wangkal, para siswa bosen nangis, lan maskapai ora bisa ngandhani nalika penerbangan arep budhal. Saiki, ora bakal sadurunge tengah wengi nalika pesawat tekan kene. Aku nyoba nelpon maskapai, entuk pesen. Aku malah nyoba nelpon berita lokal lan dheweke pancen ora peduli.

US Airways, Aku dipercaya sampeyan bakal ngurus putrine lan sampeyan wis ngulungake kapercayan kasebut. Aku ora masalah manawa sampeyan nyoba njaga dheweke, nanging aja ngunci akeh bocah ing pesawat suwene 3.5 jam.

Maskapai kasebut kudu tetep diwatesi, bisa uga 45 menit nganti sakjam, sadurunge kudu nggawa bali menyang gerbang. Yen ana pesawat liyane ing gerbang, pindhah. Dadi luwih macet tinimbang sing ora nguciwani. Aku nyoba ora nglilani lelungane nanging aku rumangsa ora sedhih kanggo dheweke.

7 Komentar

  1. 1
    • 2

      Aku seneng ndeleng rel kecepatan tinggi! Kancaku teka sepur menyang Chicago tinimbang nyopir utawa mabur lan dheweke seneng banget. Aku mriksa lan ora katon manawa dheweke duwe akses Internet. Mbok menawa USB Sprint bisa digunakake.

      Aku sejatine mikir yen masalah paling gedhe nalika mabur saiki yaiku banget terjangkau. Ana akeh persaingan, mula regane tetep tetep sithik - lan kabeh kena pengaruh. Aku luwih seneng nggunakake $ 500 utawa luwih kanggo muter-muter lan bakal dirawat kanthi becik.

  2. 3
  3. 4

    Impen-impen plancongan udhara minangka bagean penting ing uripku luwih saka 20 taun. sampeyan nggawa kenangan maneh, biyen aku bali menyang Timur saka Chicago kanggo ngindhari lelungan udhara, nanging saiki wis murah. Matur suwun Gusti Allah, bocah enom sampeyan slamet nanging aku luwih angel kanggo sampeyan!

    • 5

      Matur suwun JD!

      Iki angel banget, nanging sampeyan bener. Ing sisih mburi sirahku, aku terus ngandhani aku yen dheweke duwe alesan. Muga-muga bisa ditahan ing terminal.

      Doug

  4. 6

    Naik pesawat?!? Neraka, nalika lelungan saka Atlanta, perjalanan Sepur sewengi. Putri sampeyan kudu matur nuwun.

    LAN aku kudu mlaku menyang sekolah 10 mil tanpa alas nganggo salju. Ndhukung. Kaloro cara! '-)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.