UsabilityHub: Menehi lan Entuk Sawetara Desain utawa Umpan Balik Umpan Balik

tes kegunaan

Kita kudu rawuh ing Bukak Pemasaran Inbound konferensi dianakake regional dening Unsur Telu. Iki minangka acara sing hebat kanthi anane pamicara inspirasi lan pendhidhikan sing luar biasa. Salah sawijine pamicara yaiku Oli Gardner, salah sawijining pendiri Unbounce sing nyusun presentasi babagan pentinge lan pengaruh pengujian.

We'll share some of the presentation that Oli gave in future posts, but I wanted to share one of the tools that he let us know about that that he really loves… KegunaanHub. UsabilityHub ngidini sampeyan nuduhake desain logo paling anyar kanggo ndeleng pengaruh, nuduhake macem-macem versi sawijining kaca kanggo ndeleng sing luwih disenengi, utawa entuk umpan balik babagan pangguna sing bisa mbukak situs sampeyan supaya bisa nemokake.

sampeyan bisa ndaftar tanpa biaya lan dadi pangguna situs kanggo menehi umpan balik kanggo pangguna liyane. Tanggepan saka panguji sing sampeyan undang gratis. Tanggepan sing dipesen saka komunitas UsabilityHub regane 1 kredit. Tanggepan saka panguji demografi tartamtu saben 3 kridit. Sampeyan bisa entuk kredit kanthi nyoba kanggo wong liya utawa bisa tuku dhewe. Yen sampeyan dadi anggota Pro, sampeyan bakal nampa diskon 50% saka rega kredit.

Here's a great example where a company was testing the preference of a tab navigation for their site:

tes preferensi

UsabilityHub duwe 4 Tes Bisa Dipilih

  • Test kaping lima - Tes Lima Detik nuduhake desain sampeyan karo panguji mung limang detik. Sawise limang detik rampung, panguji bakal takon marang pirang-pirang pitakon sing sampeyan temtokake, kayata Menurut sampeyan apa produk sing didol perusahaan iki?, utawa Sapa jeneng perusahaan kasebut?.
  • Klik Tes - Cathetan Tes Klik sing pangguna klik ing desain sampeyan. Penguji dijaluk ngetutake instruksi sing sampeyan temtokake, kayata Ngendi sampeyan klik kanggo ndeleng Kréta Blanja?, utawa Ngendi sampeyan klik kanggo milih template kanggo blog sampeyan?.
  • Tes Preferensi - Tes Preferensi takon panguji kanggo milih ing antarane rong alternatif desain. Sampeyan bisa njaluk panguji milih adhedhasar atribut tartamtu (kayata. Desain sing endi sing bisa dipercaya?), utawa mung takon dheweke sing luwih disenengi umume.
  • Tes Aliran Nav - Tes Aliran Nav nemtokake manawa panguji bisa sukses mbukak liwat desain sampeyan. Sampeyan ngunggah seri desain kaca, lan nemtokake endi sing kudu diklik tester kanggo nerusake. Tingkat panguji sukses lan gagal kacathet ing saben langkah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.