Bravo Zulu: Angkatan Laut AS Ngadopsi Media Sosial

Depositphotos 52690865 s

Sawetara sampeyan ngerti manawa aku dadi Vet Angkatan Laut. Aku dadi loro ing Desert Shield, Desert Storm lan Hurricane Hugo Operations kanggo sawetara jeneng. Sajrone 6 taun ngladeni, aku ora luwih akeh wektu ndeleng tinimbang ing darat! Aku lan bapakku ngluncurake NavyVets.com kanggo nggabungake kanca-kanca kapal lan nggawe komunitas Veteran Laut. Kita nyedhaki 3,000 anggota (wow!) Lan tujuane kanggo ngowahi situs kasebut dadi nirlaba lan nyengkuyung asil kasebut menyang badan amal veteran.

Dina iki, aku luwih seneng karo layanan Veteran sing wis maca Pedoman Media Sosial Angkatan Laut AS kanggo Petugas Laut lan Personel Angkatan Laut. Nopo nopo

  1. USN ngakoni manawa obrolan bakal kedadeyan online, kanthi utawa tanpa pedoman. Daripada gelut karo media sosial, Angkatan Laut luwih milih promosi panggunaan media sosial saindhenging rangking.
  2. Pemimpin Angkatan Laut AS wis ngidentifikasi media sosial minangka kesempatan kanggo rekrutmen. Pengaruh para pelaut nuduhake crita kanthi online babagan upaya rekrutmen. Sarwa.
  3. Kawicaksanan kasebut diajak khusus praktik paling apik media sosial… Nuduhake kasunyatan, ngakoni kesalahan, nglindhungi organisasi, lan tumindak sing cocog.

Pedoman mbukak karo:

Angkatan Laut nyengkuyung anggota layanan kanggo nyritakake. Kanthi luwih sithik warga Amerika sing wis dadi militer, penting kanggo anggota layanan kasebut nuduhake crita layanane karo masarakat Amerika. Ora kaget, iki nggawe blogging, tweeting utawa Facebooking Sailor dadi duta besar kanggo komando lan Angkatan Laut. Pendhidhikan Petugas lan personel babagan cara njaga integritas duta besar iki penting.

Saben organisasi ing njaba militer kudu njupuk salinan buku pegangan lengkap iki lan model pedoman karyawane dhewe ing sekitar kasebut. Mangkene Buku Panduan Media Sosial Komando Angkatan Laut (klik yen sampeyan ora bisa ndeleng):

Aku bubar bali saka BlogWorld dina iki… sing sponsor kalebu Tentara AS. Kunci utama konferensi kasebut yaiku Jenderal Petraeus nerangake pentinge media sosial lan pengaruh sing ana ing militer. Ing Umum nampi kesempatan kasebut komunikasi terbuka yaiku nyebarake kasunyatan babagan misi lan pengorbanan kita ing saindenging jagad, uga pengaruh teknologi kasebut ing moral para personel.

Kita wis adoh banget wiwit dina-dina ing Desert Shield lan Desert Storm… nalika biyen duwe sawetara menit seminggu sing disambungake karo radio HAM… karo Radioman ing sisihku lan operator radio HAM sing dadi sukarelawan ngetokake kulawarga dadi aku bisa ngomong, "Aku tresna sampeyan ... liwat." 🙂

Minangka Veteran, aku ora bisa nggambarake rasa bangga yen dianakake militer media sosial marang aku ... ngerti manawa militer paling apik ing donya milih mbukak lawang kanggo wong-wong sing mbela. Bravo Zulu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.