goodbyeHootsuite, Halo Maneh Twitterfeed

twitterfeed1

Twitter kanthi cepet dadi rujukan utama lalu lintas menyang situsku, mula aku kudu nggatekake alat kasebut lan kepiye pengaruh kanggo maca lan ngoptimalake mesin telusuran. Aku penggemar amba saka Hootsuite.

Siji hal sing kudu ditonton yaiku sistem sing ngasilake toolbar karo konten sampeyan ing iframe ing ngisor iki. Iki minangka tumindak sing Digg nalika ngluncurake Diggbar. Ana akeh tekanan kanggo perusahaan supaya ora nggunakake cara kasebut. Yen situs sampeyan, sampeyan bisa mungkasi supaya ora kedadeyan!

Yen sampeyan pengin mateni iframe, mesthine cukup sederhana. Ing tag judhul html, tambahake:

if (window != top){ top.location.replace(window.location); }

Sejatine iki ditampilake kaca sampeyan menyang pigura induk yen dibukak ing iframe.

URL Shorteners lan SEO

Masalah karo shorteners kasebut, beda karo shorteners URL liyane, yaiku ora menehi wewenang menyang kaca tujuan amarga ditampilake ing iframe. Asile, teori kasebut nerangake manawa situs sampeyan ora entuk mesin telusuran jus liwati menyang.

Aku ngowahi kabeh Tweet otomatis saka blog iki dadi Twitterfeed supaya aku bisa ngontrol kepiye link ditempelake ing update status Tweet utawa Facebook. Twitterfeed wis ningkatake layanan kanthi signifikan - malah ngidini sawetara data kampanye bisa liwati yen sampeyan nggunakake Google Analytics. Sampeyan uga bisa nyiyapake utawa ngirim info tambahan, kaya tagar. Sing paling penting, sampeyan bisa milih singkatan sing pengin… Aku lunga bit.ly amarga nyedhiyakake statistik sing apik.

Mbok menawa perbaikan paling gedhe yaiku kemampuan njupuk siji feed lan push menyang macem-macem akun Twitter sing nggunakake siji login. Twitterfeed pancen wis gedhe!
twitterfeed.png

6 Komentar

  1. 1

    Aku ora bakal nilar HootSuite Doug. Nalika aku kudu gawe jadwal Tweet, HootSuite apik banget. Lan kaya sampeyan, aku ora seneng tautan ow.ly. Dadi, aku terus maju lan ngowahi tautan dadi bit.ly banjur tambahake menyang pesen. Aku ora nggunakake shortener HootSuite lan link kabeh diperdagangkan liwat bit.ly. Nggawe akal?

  2. 2

    Chuck - sampeyan pancen bener. Ukara pungkasanku nyengkuyung panggunaan Hootsuite ing njaba agregasi feed. Aku uga alat sing apik!

  3. 3

    Doug nalika aku ora nggunakake Hootsuite amarga alasan liyane (klompok mbatesi dadi gedhe) Aku wis ngrungokake keluhan sampeyan saka wong liya lan bisa dingerteni. Aku uga setuju karo titik Chuck babagan muter-muter. Aku ora yakin yen ngidini. Aku ngidini, nanging aku seneng. Amarga sampeyan bisa nambah jeneng khusus menyang URL sing disingkat (matur Chuck) Akeh eyeballs sing ilang ing combo huruf & nomer nalika ndeleng jeneng situs utawa tag teaser supaya sampeyan bisa ngeklik tinimbang kabeh huruf lan nomer kasebut. Aku uga mikir yen Tweetdeck wis nggawe Hootsuite dadi lungse anggere sampeyan ora mikir proses sing alon-alon komputer sampeyan. Kanthi integrasi API bit.ly lan macem-macem manajemen akun sing luwih apik, aku mikir Tweetdeck minangka cara sing kudu ditindakake. Yen sampeyan kudu gawe jadwal tweet ana macem-macem layanan sing bisa digunakake kajaba TD.

  4. 4

    Aku nyiyapake sawetara feed ing feed tweet lan pelacakan SEO mateni link kasebut. Aku pancen rame banget. Siji bab sing bakal dakkandhakake yaiku Feedburner dening Google saiki uga bakal menehi feed tweet.

  5. 5

    Aku nyoba Hootsuite (nalika duwe jeneng liyane, yen ora salah). Nanging aku angel ngatur sawetara akun Twitter kanthi cara kaya ngono, mula aku ngeculake. Saiki aku nggunakake Co-Tweet kanggo ngatur lan ngirim bebarengan menyang macem-macem akun Twitter lan kanggo gawe jadwal tweet tanggal mbesuk.

  6. 6

    Doug - Aku setuju manawa iFrame ing Ow.ly apes. Aku entuk link ing twitter dina iki kanggo crita sing dakkarepake (yaiku babagan panel sing dadi salah sawijining pamicara) http://ow.ly/TRvM

    Aku wis ngeklik saben papan ing situs web Liz lan aku ora bisa entuk URL. Wis rampung macet ing iFrame ow.ly. Paling ora nganggo iFrame Facebook sampeyan bisa ngeklik situs web sing bakal digawe.

    Kaya Chuck, sing daklakoni yaiku nggawe Bit.ly lan nggunakake. Kanggo klien sing seneng Hootsuite - aku bakal priksa manawa nggunakake akun bit.ly kanggo shortener URL.

    Aku ngerti manawa sampeyan nuduhake manawa iFrames iki kudu mateni jus SEO menyang situs web sing dituju.

    Dheweke isih OK kanggo foto lan dokumen situs (kayata .doc) sing ngidini sampeyan mbukak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.