Kesempatan Pemasaran Hulu, Upselling, lan Hilir Kanggo Pertumbuhan Bisnis

Upsell Hulu lan Pemasaran Hilir

Yen sampeyan takon umume wong ing endi papan pamirsa, sampeyan bakal asring wangsulane sempit. Umume kegiatan pariwara lan pemasaran digandhengake karo pilihan vendor saka lelungan panuku… Nanging apa wis kasep?

Yen sampeyan lagi a konsultasi transformasi digital kukuh; contone, sampeyan bisa ngisi kabeh rincian ing spreadsheet kanthi mung ndeleng prospek saiki lan matesi strategi sing sampeyan mahir. Sampeyan bisa uga paneliti tembung kunci lan fokusake ing mesin telusuran kanggo pangguna sing digoleki agensi transformasi digital, konsultan strategi digital, perusahaan implementasi perusahaan, Etc.

Pundi Pemirsa Sampeyan?

Ngalih Hulu Perjalanan Tuku B2B

Sampeyan ora kabeh babagan sampeyan target pamirsa. Iki uga babagan pelanggan sampeyan saiki, kegiatan hulu prospek, lan kegiatan hilir.

Pindhah maneh menyang conto firma konsultasi transformasi digital. Yen perusahaan entuk dana sing penting kanggo nambah organisasi ... langkah penting kanggo proses kasebut yaiku investasi ing transformasi digital. Utawa, yen personel kunci diowahi ing organisasi, kepemimpinan anyar bisa uga pengin ngowahi pengalaman pelanggan.

Dadi, yen aku dadi perusahaan transformasi digital, dadi kepentinganku kanggo nggawe hubungan karo perusahaan sing ana ing hulu. Iki bisa uga kalebu:

  • Perusahaan Modal Usaha - nyedhiyakake presentasi kanggo klien VC bakal dadi cara sing apik kanggo mbangun kesadharan lan ndhidhik calon klien.
  • Perusahaan gabungan & akuisisi - nyedhiyakake riset lan pendhidhikan marang perusahaan M&A bakal dadi ideal. Nalika gabung lan entuk pelanggan, dheweke bakal duwe tantangan kanggo memusat pengalaman digital.
  • Pengacara & Akuntan - salah sawijining langkah pertama sing ditindakake perusahaan nalika ngunggahake yaiku kerja sama karo perwakilan hukum lan finansial.
  • Perusahaan Rekrutmen - Bisnis sing skala utawa duwe turnover ing posisi kepemimpinan asring kerja bareng karo profesional rekrutmen kanggo nggawa bakat ing organisasi.

Apa jenis bisnis sing bisa sampeyan mitra karo calon pelanggan?

Nyedhiyakake Layanan Tambahan Kanggo Pelanggan Sampeyan Saiki

Salah sawijining pesen sing paling frustasi kanggo dirungokake saka klien yaiku, "Kita ora ngerti manawa perusahaan sampeyan nyedhiyakake kabeh!" sawise sampeyan krungu kabar manawa dheweke mlebu kontrak karo perusahaan liyane.

Langkah penting kanggo mlebu klien sampeyan yaiku komunikasi kabeh produk, layanan, lan kesempatan mitra sing bisa ditawakake bisnis sampeyan. Amarga sampeyan wis duwe hubungan sing mantep karo perusahaan, bisa uga wis kacathet ing sistem akuntansi kanggo mbayar, wis menehi persetujuan layanan kanthi garis abang ... asring gampang nggedhekake hubungan sampeyan karo dheweke.

Mitra karo organisasi liyane sing dipercaya asring dadi kesempatan sing apik kanggo mbangun nilai lan malah bisa ngasilake penghasilan. Kita duwe keterlibatan rujukan karo akeh perusahaan sing ngerti lan dipercaya bisa nindakake tugas sing apik kanggo para klien. Strategi sing menang kanggo klien lan arus kas sampeyan dhewe.

Perusahaan mitra apa sampeyan ngerti lan dipercaya manawa sampeyan bisa ngenalake klien? Apa sampeyan duwe perjanjian rujukan karo dheweke?

Dadi Sumber Daya Hilir Kanggo Pelanggan Saiki

Sawise rampung implementasine karo klien, dheweke asring dikontak karo panyedhiya piranti lunak kanggo ngobrol ing konferensi, melu wawancara, lan dikutip ing publikasi industri.

Amarga sampeyan wis nyedhiyakake pengalaman luar biasa kanggo klien, luangake wektu kanggo mitra karo kesempatan promosi. Perusahaan hubungan umum sampeyan kudu ngupayakake supaya bisa ngomong kesempatan lan tim pemasaran sampeyan kudu nulungi artikel kepemimpinan sing dipikirake penulis ing situs industri.

Nalika entuk kesempatan kasebut, wajar yen perusahaan sampeyan bakal kasebut ing konteks konten sing diwenehake. Amarga dheweke ora bisa digunakake kanggo sampeyan uga ora mbayar by sampeyan, dheweke ngomong karo pamirsa minangka panguwasa lan kolega sing dipercaya. Jinis pembelaan pelanggan bakal menehi kesadaran babagan karya sing sampeyan lakoni.

Kepiye sampeyan bisa ngrewangi klien supaya sukses sukses ing kemitraan karo sampeyan? Apa sumber daya sing bisa diwenehake ing proses kasebut supaya kesadaran kanggo bisnis sampeyan?

kesimpulan

Napa cepet-cepet menyang papan sing padha kabeh pesaing sampeyan? Miwiti nggarap hulu, hilir lan ing ngarep klien sampeyan saiki supaya bisa mbukak kegiatan luwih akeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.