UpSnap: Iklan Seluler, Lokal, lan Target Geografis sing Terjangkau

iklan geo seluler

UpSnap nawakake jaringan iklan seluler kanthi luwih saka siji milyar kesan saben wulan. Lan liwat kemitraan karo sawetara situs paling gedhe, dheweke bisa nampilake iklan ing jaringan pihak katelu kanthi tarif luwih saka 100 milyar kesan saben wulan. UpSnap ngidini sampeyan target pelanggan sing cedhak karo bisnis sampeyan. Sawise kampanye sampeyan aktif, UpSnap bakal nampilake iklan seluler menyang pelanggan sajrone radius limang mil. Target bakal berkembang ing njaba adhedhasar kasedhiyan lalu lintas lan radius sing dikarepake.

UpSnap nawakake kabeh babagan desain iklan nganti nglaporake:

  1. Sawise mlebu, nampa telpon saka Ahli Seluler UpSnap kanggo ngrampungake rincian kampanye iklan seluler sampeyan.
  2. UpSnap bakal ngrancang lan menehi kode kaca landas lan iklan spanduk kanggo bisnis sampeyan. Sampeyan mung kudu maneh lan nyetujoni seni kasebut.
  3. Iklan sampeyan bakal ditampilake nganti 20,000 kaping saben wulan ing atusan situs lan aplikasi paling dhuwur kanthi rega $ 100 / bln.
  4. Miwiti nampa telpon, ing kunjungan toko lan liya-liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa mriksa kinerja kampanye saben wulan Analytics laporan.

UpSnap nawakake layanan iklan dinamis adhedhasar lokasi, penerbit, aplikasi seluler, lan profil konsumen.

SNAPalytics nawakake data amba Analytics nganti pengiklan paling cilik. Ngerteni prilaku pangguna lan melu pangukuran kampanye wektu nyata kanggo target konsumen nalika wis siyap melu.

Snapalytic

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.