Kepiye Prilaku Belanja Online lan Pengiriman Online ing taun 2015

2015 Pangowahan Prilaku Online Shopper UPS

I'm up in Chicago at IRCE and absolutely enjoying the event. The exhibition is so large that I'm not sure I'm going to make it through the entire event given the couple days I'm here – there are some amazing companies we'll be writing about. The absolute insane focus on measured results by every exhibitor here is refreshing as well. Sometimes when I attend other marketing events, some of the sessions and focus seems to slide away from companies actually having to get financial results.

Wingi aku melu debat UPS Gian Fulgoni, Ketua lan Co-pendiri comScore ing ngendi UPS ngeculake tahunan UPS Pulsa saka Online Shopper (dokumen kasebut ana link ing sisih tengen ndhuwur) lan panliten nuduhake manawa pangowahan kaping pindho ing prilaku belanja online tetep dadi norma.

Sorotan saka pulsa UPS Online Shopper

  • Blanja Cilik lan Lokal - Anyar ing panelitian taun iki, umume konsumen (93%) toko ing toko cilik. 61% toko ing lokasi kasebut amarga nawakake produk unik, 49% ora bisa nemokake barang sing dibutuhake saka toko tradisional lan 40% pengin ndhukung komunitas bisnis cilik.
  • Blanja Global - Kajaba iku, 40% konsumen wis tuku saka pengecer sing adhedhasar ing sanjabane AS, kanthi meh setengah (49%) nglaporake nggawe rega kasebut luwih apik, lan 35% ujar manawa pengin barang sing ora bisa ditemokake ing toko AS.
  • Social Media's Power - Akeh konsumen nyambung menyang kegiatan blanja liwat media sosial kanthi 43% nglaporake nemokake produk anyar ing situs media sosial. Facebook minangka saluran sing paling berpengaruh, nanging para pembeli uga nggunakake situs sing tujuane visual kayata Pinterest.
  • Perdagangan Digital - Eceran terus berkembang amarga sawetara pembeli online nganggep nggunakake teknologi seluler ing toko: 33% nemokake label rak elektronik sing apik, 29% ujar manawa bakal nganggep checkout seluler, lan 27% ujar manawa dheweke mbukak nggunakake layar tutul kanggo nampa informasi, tuku. utawa ngatur pangiriman.
  • free Shipping - Pengiriman gratis tetep dadi pilihan sing paling penting sajrone checkout miturut 77% pembeli online. Luwih saka setengah (60%) wis nambahake barang menyang kranjang kanggo entuk pengiriman gratis. Panliten kasebut nyedhiyakake wawasan kanggo para pengecer nambah dodolan - 48% pembeli online ujar manawa ngirim barang menyang toko, kanthi 45% wong sing ujar yen tuku tambahan nalika njupuk pesenan.
  • Wangsul Bebas Bebas - Miturut laporan kasebut, mung 62% konsumen sing wareg karo proses ngasilake online: 67% maneh kebijakan pengecer pengecer sadurunge tuku, 66% pengin pengiriman gratis, 58% pengin bebas repot "ora ana pitakonan" kabijakan bali, lan 47% pengin label bali sing gampang dicetak.
  • Pangiriman Alternatif – Compared to last year's study, more consumers are open to alternate delivery options. In 2014, 26% said they prefer to have packages delivered to locations other than their home, this year it rose to 33%. UPS is even testing self-service locker pickup in some cities right now.
  • Penjupuk ing Toko - Saklawasé setengah (48%) pembeli online nggunakake kapal kanggo disimpen ing taun kepungkur, lan 45% konsumen nggawe tuku tambahan nalika njupuk tuku online.

Siji topik diskusi sing menarik banget kanggo aku: konsumen ganti saluran blanja ing antarane seluler lan desktop. Mobile conversion rates still significantly lag desktop. Estimates are mobile conversion rates of 0.5% to a desktop's 3% average conversion rate. That doesn't mean that the consumer is ora ngonversi… Dheweke asring pindah ing antarane kalorone. Nyatane, Pak Fulgoni negesake manawa ukuran viewport gedhe saka telpon anyar kaya iPhone 6+ bisa uga tanggung jawab kanggo nambah sithik ing ukuran transaksi mbuwang seluler lan tarif konversi.

Pengecer kudu terus ningkatake aplikasi seluler, amarga 38% sing duwe piranti seluler nanging ora nggunakake aplikasi kanggo tuku, ujar manawa gambar produk ora cukup utawa cukup bening, lan 30% ujar manawa angel mbandhingake produk.

Downloads:

Perilaku Belanja Online lan Pengiriman Online 2015

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.