WordPress: Cara Ngunggah lan Embed PDF

PDF Embedder kanggo WordPress

Tren sing terus saya tambah karo klien saya nyedhiyakake sumber ing situs kasebut tanpa meksa prospek ndhaptar kanggo ndownload. Khusus PDF - kalebu kertas putih, studi kasus, kasus nggunakake, pandhuan, lan liya-liyane. Klien anyar sing mentas ngluncurake perusahaan SaaS sing nawakake otomatisasi robot sing cerdas, Mbusak Piranti Lunak.

Situs lawas duwe tombol undhuhan sing bisa diklik pengunjung sing bakal langsung ndownload lan mbukak PDF. Mesthine, dheweke bisa uga wis ngedit tombol undhuhan kanthi nglacak acara banjur ngerteni asile ... nanging masalahe yaiku nggarap pirang-pirang konten lan mbutuhake wektu tambahan kanggo kode kaca tema tartamtu utawa nambah menehi tandha acara sing dibutuhake ing saben tombol undhuhan.

Wangsulane luwih gampang. Yen masang PDF ing PDF, kita bisa nglacak tampilan kaca kaya kaca liyane ing Google Analytics. Yen sampeyan instal PDF Embedder kanggo WordPress, sampeyan bisa nindakake iku. Kita sejatine duwe conto ing dhaptar kampanye kampanye pemasaran. Mangkene sing katon ing kaca:

DK New Media Lembar Kerja Inisiatif Pemasaran

Sejatine kulawarga plugin sing nawakake sawetara fitur:

  • Fitur aman sing mateni download.
  • Ngalih pagination lan tombol download opsional ing sisih ndhuwur utawa ngisor PDF.
  • Nampilake menu PDF ing kisaran utawa katon sawayah-wayah.
  • Tombol layar kebak.
  • Plugin gambar cilik PDF.
  • Ndeleng lan ndownload responsif seluler.
  • Link aktif ing PDF.
  • Ora prelu kode apa-apa, yen masang PDF, kanthi otomatis ditampilake ing shortcode!

Aku wis nggunakake plugin iki ing pirang-pirang situs lan tumindak tanpa cacat. Lisensi kasebut terus-terusan, mula aku pancen wis tuku lisensi lengkap sing ngidini aku nggunakake ing akeh situs kaya sing dakkarepake. $ 50, iku regane akeh.

PDF Embedder kanggo WordPress

Iku dudu link sing disponsori utawa afiliasi. Aku mung pengin promosi alat sing apik kanggo WordPress!