UpLead: Mbangun Dhaptar Prospek B2B sing Akurat Kanggo Nguatake Kampanye lan Tutup Penjualan

Dhaptar Prospek B2B UpLead

Ana akeh profesional pemasaran ing kana sing nentang banget tuku dhaptar kanggo prospek. Lan mesthi wae ana sebab sing apik banget:

  • ijin - prospek kasebut durung milih solicitasi saka sampeyan, mula sampeyan bakal nggawe reputasi sampeyan kanthi spam. Ngirim email sing ora dijaluk ora nglanggar peraturan CAN-SPAM ing Amerika Serikat yen sampeyan duwe mekanisme opt-out… nanging isih dianggep minangka praktik teduh.
  • Quality - ana ewonan sumber ing saindenging Internet lan; sayangé, akeh sing wis ketinggalan jaman utawa ora akurat. Asile, upaya sampeyan kanggo njaluk sing nampa bisa nyebabake tingkat tanggepan sing elek - utawa luwih elek - reputasi email sing rusak.
  • Reputasi - Nelpon utawa ngirim email menyang kontak sing ora sampeyan lakoni bisa nyebabake reputasi perusahaan lan dadi spammer.

Dhaptar Prospek sing Tuku Minangka Biasane, Ora Ketara

Luwih saka dasawarsa kepungkur, aku kerja ing platform pemasaran email adhedhasar ijin. Saben dina, tim pangiriman bisa menehi saran marang saben pelanggan tau tuku dhaptar apa wae lan supaya bisa ngaktifake dobel kanggo kabeh pelanggan email anyar. Yen sampeyan malah kasebut ngimpor a dhaptar sing dituku, sampeyan dimarahi para pimpinan ing perusahaan kasebut. Ing proses impor, sampeyan kudu mriksa kothak sing nyatakake yen sampeyan ora tuku dhaptar kasebut.

Rahasia sing peteng, yaiku tim pemasaran perusahaan kasebut tuku dhaptar kanggo email metu lan telpon sing adhem strategi saben dina. Dheweke isih nindakake - Aku wis langganan platform kaping pirang-pirang taun kepungkur lan pungkasane muncul ing kampanye anyar.

Ora mung iku, kabeh tim sales ngerti yen dheweke adol kontrak email volume menyang klien sing tuku dhaptar. Nalika ngasilake dhuwit kanthi nambah volume email… sampeyan ora preduli saka ngendi klien entuk alamat email anggere ora entuk keluhan SPAM.

Aku ngerti sawetara perusahaan sing duwe upaya penjualan lan pemasaran metu sing ora nggabungake kontak adhem menyang strategi penjualan lan pemasaran. Kasunyatan sing gampang yaiku dhaptar sing dituku saka telpon adhem lan pemasaran email bisa digunakake yen sampeyan duwe dhaptar sing paling apik, target prospek kanthi ati-ati, lan hormat manawa sampeyan ora nyurung sales utawa ngomel kanggo nanggepi.

Cara Nggunakake Data Prospek sing Dituku

Yen kita bisa nindakake tanpa data prospek sing dituku, aku yakin bakal dadi pemasar. Nanging, kita ngerti manawa kudu maju ing ngarepe prospek kanggo nggawe kesadaran kanggo merek - lan kothak mlebu email minangka cara efektif kanggo nindakake. Mangkene saran babagan tuku dhaptar prospek:

  • Dhaptar Vetted - Akurasi data minangka tantangan paling gedhe nalika nerangake dhaptar. Dhaptar B2B diuripake kanthi angka dobel nalika wong pindhah saka perusahaan menyang perusahaan. Lan tanggung jawab karyawan saya owah amarga karyawan pindhah saka proyek menyang proyek ing perusahaan kasebut. Nggunakake panyedhiya dhaptar sing paling anyar, data sing dipriksa saka macem-macem sumber pancen kritis.
  • Segmen - Ngerti lokasi geografis, karakteristik firmographic, lan peran & tanggung jawab prospek sampeyan penting yen sampeyan pengin dipasarke liwat email. Semono uga relevansi sing luwih dhuwur kanggo prospek sampeyan, risiko saya ilang ing interaksi kaping pisanan.
  • Value - Jupuk lapangan ing stream SPAM sing ora mandheg ora mung bakal kelangan panampa email, nanging bakal ngrusak merek lan reputasi sampeyan. Nyedhiyakake regane lan sumber daya tambahan ing email pisanan menyang prospek lan mung tindakake yen ana pratandha keterlibatan.

Dhaptar Prospek UpLead sing Diverifikasi

Nganyari verifikasi data prospek liwat proses 8 langkah, kalebu cathetan umum, data pihak katelu sing dilisensi, pembelajaran mesin, pengujian & validasi, verifikasi wektu nyata, lan umpan balik digunakake kanggo nganyari database UpLead kanggo luwih ningkatake kualitas.

Minangka pamilih pangguna, UpLead wis diidentifikasi minangka sumber generasi utama sing paling akurat dibandhingake karo dhaptar sing diwenehake saka ZoomInfo, D & B Hoover, lan Clearbit. Produk UpLead kalebu:

  • Prospector - Telusuri liwat 54 yuta profil gampang. Cukup atur telusuran kanthi nggunakake luwih saka 50 saringan kanggo nemokake petunjuk sing cocog karo profil sing cocog. Banjur akses profile kanggo nemokake informasi kontak langsung lan melu detik.
  • Pengayaan Data - Apa sampeyan wis duwe basis data? Upload menyang UpLead lan tambahake kanthi nambah 50+ kolom informasi kontak rinci ing detik.
  • Finder Email - Alat panelusur email canggih sing ngidini sampeyan nyambung karo pangambil keputusan penting sing penting kanggo sampeyan.
  • Email Verifikasi - Verifikasi wektu nyata kanggo saben alamat email kanthi tingkat akurasi dijamin 95%. Sampeyan bisa milih menehi tandha lan ora nggunakake email sing bisa dicekel kabeh.
  • Ekstensi Chrome - Ekstensi Chrome UpLead minangka cara sing gampang kanggo nemokake perusahaan B2B lan ngubungi informasi sawetara detik.
  • Teknologi - Nggawe dhaptar pandhuan sing mumpuni adhedhasar teknologi sing digunakake para pembeli ideal - utawa durung nggunakake, nggabungake luwih saka 16,000 poin data.
  • API - UpLead API nyedhiyakake data perusahaan lan kontak kanggo nuwuhake bisnis sampeyan.

UpLead - Mbangun Dhaptar Prospek B2B Sampeyan

Ora preduli manawa sampeyan dadi pemasar sing pengin ngasilake luwih akeh kanggo perusahaan sampeyan, utawa salesman sing nyoba nggayuh prospek penting, sampeyan bisa ngandelake UpLead kanggo ngatasi beban sing abot

Miwiti Uji Coba Gratis nganggo UpLead

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.