Kaca Waosan sing Dianyari

Aku ngemot Plugin Amazon WordPress dina iki - iku tugas! Aku redid sandi maca page, but thought you'd like to see what I do in all my spare time :).

Saiki Maca
Ing Getih KadhemenUla sing Cocog: Nalika Psikopat Mangkat BisaYen Harry Potter Ran Umum Electric: Kawicaksanan Kepemimpinan saka Dunia PenyihirCilik Iki Anyar Gedhe: lan 193 Riff, Rants, lan Gagasan Bisnis Liyane sing Luar Biasa

Majalah Favoritku
Desain Web PraktisBisnis 2.0 (Lengganan 6 Wulan) kanthi Bonus $ 5

Buku Blog Favoritku
Obrolan Wuda: Kepiye Blog Ngowahi Cara Dhiskusi Bisnis karo Pelanggan

Buku LAMPU Sing Favorit
PHP lan Pengembangan Web MySQL (Edisi 3) (Pustaka Pangembang)

Buku Lembar Gaya Cascading Favorit (CSS)
Zen Desain CSS: Pencerahan Visual kanggo Web (Swara Sing Penting)

Buku Ajax Favoritku
Ajax Profesional (Programmer kanggo Programmer)Ajax Hacks (Hacks)JavaScript lan Ajax kanggo Web, Edisi Genep (Pandhuan QuickStart Visual)

Buku Ilustrasi lan Photoshop Favoritku
Illustrator CS2 kanggo Windows & Macintosh (Pandhuan QuickStart Visual)Photoshop CS2 kanggo Windows & Macintosh (Pandhuan QuickStart Visual)

Buku Kepemimpinan Favorit
Kaping pisanan, Langgar Kabeh Aturan: Apa sing Paling Apik Babagan Manajer Dunia

Buku Bisnis lan Pemasaran Favoritku
Blink: Kekuwatan Mikir Tanpa MikirTinting Tintingan: Kepiye Seksi Paling Anyar bisa mbedakakePemasaran Ijin: Ngowahi Wong Manca Dadi Kanca lan Kanca menyang PelangganSapi Ungu: Owahi Bisnis Sampeyan Kanthi NggumunakeKabeh Pemasar iku Palsu: Kekuwatane Ngandhani Crita Otentik ing Donya sing Kurang PercayaFreakonomik: Ahli Ekonomi Rogue Nggoleki Sisih Sing DidhelikakePemasaran Database Strategis

Buku Favorit ing Teknologi, Pengembangan lan Manajemen Produk
Programmer Pragmatis: Saka Journeyman nganti MasterCrypto: Kepiye Pemberontak Kode kasebut Ngalahake Privasi Ngirit Pemerintah ing Jaman Digital

2 Komentar

  1. 1

    Kuwi akeh buku! Aku kudu ngakoni, mengko aku wis mandheg maca kabeh. Aku biasane maca buku kebijakan Anti-Pencucian Uang, finansial, lan barang-barang kaya ngono 😛

  2. 2

    Matur nuwun kanggo dhaptar kasebut, ana sawetara sing bakal dakdeleng.
    (Minangka sidenote, aku kudu ngguyu nalika amazon menehi saran supaya wong-wong sing tertarik karo buku pemasaran "sapi ungu", bisa uga seneng karo "Peternakan Susu lan Perawatan Sapi Saiki" ?? Sinau babagan carane petani susu modern ngurus sapi lan lingkungan. ”
    Aku ragu yen…

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.