Nganyari ing Final I-Hadiah Cisco

Cisco

Kanggo sampeyan sing nyenengake babagan Kontes I-Prize Cisco:

Finalis I-Hadiah Cisco, Kita ngormati sabar lan ngerti manawa sampeyan ngenteni asil kanthi cemas. Kita kudu njaluk sampeyan sabar karo ngenteni a sawetara minggu maneh.

Whitefish pancen apik banget kanggo nggarap kabeh proses iki. Wis a pengalaman apik kanggo kita lan kita ngarepake asil!

Kita bakal mrene, Cisco!

4 Komentar

  1. 1

    Wah, kepiye lintang kasebut ora kejawab artikel iki? Wulu gedhe ing topi Indianapolis sing duwe finalis ing kontes iki. Aku kaget amarga dheweke durung nampilake sampeyan lan tim, amarga upaya sampeyan bakal nambah bisnis saiki utawa nyedhiyakake winih kanggo wiwitan sing apik ing masa depan Indiana tengah. Sugeng Tardy!

  2. 3
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.