Dianyari: Nganyari CMS, Platform E-niaga utawa situs web Statis

Dianyari

Brosur responsif lan situs e-commerce kanthi konten anyar luwih penting tinimbang sadurunge. Kemampuan kanggo nganyari situs sampeyan ora diwatesi mung kanggo owah-owahan konten, uga kanggo terus ngoptimalake kaca kanggo telusuran, seluler, lan konversi. Ing jaman saiki, rada kaget yen meh setengah pemasar kudu ngubungi departemen IT kanggo nggawe pangowahan dhasar ing situs web saben minggu - nanging kasunyatane.

Ayima ngumumake rilis Dianyari, produk SaaS anyar adhedhasar teknologi proksi terbalik sing ngidini pangguna nggawe pangowahan situs web kanthi cepet, tanpa butuh akses mburi utawa manajemen konten.

Apa situs web adhedhasar sistem manajemen konten level perusahaan, platform e-commerce utawa sistem blogging, Updatable nawakake solusi adhedhasar browser sing nyederhanakake proses rumit, saengga pamilik situs web lan pemasar nggawe perubahan kanthi cepet, lan pungkasane ngirit wektu lan biaya kanggo panjaluk pangembangan.

Ringkesan Video sing Bisa Dianyari

Liwat editor WYSIWYG (Apa sing Sampeyan Entuk Apa sing Sampeyan Entuk) sing intuisi, Nganyari bisa digunakake kanggo tugas ing ngisor iki lan liya-liyane:

  • Tweaking wis ana isi ing kaca web
  • Nyusun ulang URL / Ngganti Jeneng Kaca
  • Ngleksanakake ing kaca SEO Rekomendasi
  • Ngowahi pangalihan
  • Ngleksanakke HTML pangowahan kode
  • Nggawe merek anyar kaca nggunakake template situs web sing ana

Dianyari ngidini perusahaan ngundang pangguna sing dibutuhake kanthi ijin lengkap.

Ing Ayima, kita mesthi menehi solusi pemasaran digital kanggo para pelanggan, nanging uga bola-bali nemoni masalah sing padha; tim konten sing ora bisa ndandani typo tanpa njaluk pitulung pangembang web, Tim Media Bayarane sing ora bisa nggawe kaca landas diterbitake cukup cepet, lan mesthine pangembang web sing macet nggawe update sithik ing situs web, ngatasi antrian kerja nalika bisa nggarap inovasi luwih lanjut kanggo situs kasebut. Kita pengin ngatasi iki, lan kanthi Updatable, pangembang bisa bali nindakake apa sing disenengi, dene sing ora duwe pengalaman pangembangan web bisa nggawe pangowahan sing dikontrol lan perbaikan SEO kanthi cepet. Rob Kerry, Kepala Strategi Utama ing Update.

Rencana rega kanggo Dianyari miwiti $ 99 saben wulan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.