Cara Golek Gaya CSS sing Ora Dienggo ing Stylesheet

css

Sanajan gayane sampeyan cache, pisanan nalika ana wong sing ngunjungi situs CSS file CSS kembung bisa nggawe situs sampeyan alon-alon. Iki ora apik banget kanggo kesan pertama. Nalika situs tuwuh, dheweke cenderung nggedhekake widget lan obyek anyar sing terus didandani dening desainer kanthi luwih akeh pilihan gaya. Suwe-suwe, lembar gaya sampeyan bisa dadi kembung lan dadi bagean utama ngapa situs sampeyan ngunduh luwih alon katimbang liyane.

Aku wis ndeleng alat verifikasi CSS liyane ing web. Kita wis digunakake CSS sing resik kanggo nyuda ukuran file kanthi ngatur lan nyilikake data sing luwih apik. Nalika nggunakake pihak katelu kanggo nganalisa situs sampeyan, sampeyan kudu ngati-ati. Yen ngikis siji kaca lan nganalisa CSS sampeyan, alat kasebut bisa uga sampeyan nyuda nyuda gaya gaya sing digunakake ing kaca liyane.

Ora kaya ngono CSS sing ora digunakake - alat sing Andrew Baldock saka Mindjet, a pemetaan pikiran aplikasi, nuduhake kula wingi. Alat kasebut nyusup situs sampeyan lan ngenali CSS sing ora digunakake. Sampeyan uga bisa mriksa gaya sing pengin sampeyan tetep preduli saka analisis. Kanggo nambah, sampeyan bisa ndownload styleheet sawise mbukak rutinitas minimalake.

css sing ora digunakake

Ing ndhuwur ana dashboard ing endi CSS sing ora digunakake nemokake yen bisa nyuda styleheet saya 56%. Kita bakal terus nyoba alat kasebut - Aku isih prihatin karo obyek sing ditarik liwat Javascript lan Ajax. Nanging, katon kaya sumber sing cocog kanggo kita.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.