Napa Wong Wis Ora Nutut Merek Sampeyan?

batalake algoritma langganan

Salah sawijining infografis favorit sing dirancang lan diterbitake yaiku Napa Wong Mbukak Pungkasan Sampeyan ing Twitter. Masyarakat entuk cekikikan lan muga-muga bisa mikirake maneh strategi penerbitan media sosial ing sawetoro wektu.

Aku arep negesake kene sing bisa nggumunake sawetara wong:

Aku ora preduli yen ana wong sing ngetutake utawa ngilangi email.

Aku saiki bisa krungu tangis nesu lan kaget ... lan aku uga ora peduli karo dheweke. Aku lara lan kesel para pemasar ngejar bola mata lan ora ana asil. Umume penggemar, pengikut lan pelanggan ora migunani kanggo bisnis sampeyan. Iki ora ateges sampeyan ora kudu peduli karo pamirsa, nanging aku jujur. Nomer kasebut mung minangka cara validasi kanggo konsumen lan bisnis kanggo ngadili sampeyan… ora liya.

Lan mung amarga ana sing ora langganan, ora ateges merek sampeyan nindakake soko Salah. Ana ewonan alesan kenapa ana sing bakal ngilangi utawa mbatalake langganan saka saluran sosial utawa buletin sampeyan. Mbok yen dheweke ninggalake perusahaan, bisa uga dipromosikake, bisa uga tanggung jawab kerja padha ganti, bisa uga dheweke ngira yen merek sampeyan beda-beda.

Nurturing dudu tumindak ngarep-arep kabeh pandhereke utawa pelanggan sing tuku. Nurture uga minangka jaman nalika prospek bisa ngerti babagan merek sampeyan lan mutusake manawa sampeyan cocog. Dadi… sawetara budhal.

Apa tegese ora ana prekara sing ngusir? Mesthi ora. Aku mung mangsuli kanca kolega minggu iki lan dakkandhani yen dheweke mung nuruti nada lan spam saka email marang aku. Aku pengin dheweke ngerti yen dheweke meksa banget lan mundur, yen ora bisa ilang aku. Sepisan maneh, aku dudu klien sing ideal mula bisa uga ora ngrungokake aku!

Survei kasebut nemokake manawa 21% ora ngetutake asil saka konten sing mboseni, amarga kakehan postingan ing Facebook utawa feed sing rame. Kurang bisa luwih akeh ... Dadi, priksa frekuensi maksimum sampeyan kanthi mbandhingake karo wong liya ing sektor sampeyan utawa mbukak tes sing nyuda frekuensi.

Wis dakwartakake kaping ewu, sebabe wong ngrungokake sampeyan amarga sampeyan menehi nilai. Terusake nyedhiyakake regane lan sampeyan bakal njaga pengikut lan pelanggan sing relevan. Suwe-suwe, sampeyan bakal nggawe kapercayan lan enggal melu. Nanging mandheg nyepak dhewe nalika sawetara wong lunga… ora apa-apa. Goleki sing luwih apik!

Fractl lan Buzzstream Survei 900 pangguna media sosial kanggo ngerteni wangsulan kasebut lan sebab kenapa kelangan pengikut.

Napa masarakat ora langganan lan ngilangi merek?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.