6 Praktik paling apik sing kudu sampeyan tindakake Nalika Nggawe Kaca Unsubscribe

Unsubscribe Praktik Paling Apik

Kita nuduhake sawetara statistik ing alesan kenapa wong langganan saka email pemasaran utawa buletin sampeyan. Sawetara uga dudu kesalahan sampeyan, amarga para pelanggan kebanjiran akeh email sing padha mbutuhake relief. Nalika pelanggan nemokake lan ngeklik tautan langganan ing email, apa sing sampeyan lakoni supaya bisa disimpen?

Aku bubar nindakake perkara kasebut karo Manis, situs peralatan audio sing paling apik kanggo digarap. Aku meh rumangsa ora apik ngeklik tautan langganan, nanging aku ora cukup tuku tuku email nalika sawetara dina. Nalika ngeklik tautan langganan, iki sing dakkirim:

Kaca Langganan Air ManisApa keren iku? Luwih saka ora langganan kabeh, aku mung nyuda frekuensi dadi sewulan sepisan.

Yen aku ngetung kaca iki, aku kudu menehi A +! Ora mung menehi pilihan kanggo frekuensi, nanging isih nindakake tugas supaya aku ngerti apa sing bisa ilang uga menehi pangarepan kanggo saben wong. Iki padha karo Epsilon infographic sing dirilis, Navigasi Lengganan kothak mlebu, ngenali 6 praktik paling apik sing kudu ditindakake saben pangirim email nalika nangani langganan:

  1. Pilihan Komunikasi - mandheg nganggo kaca "kabeh utawa ora apa-apa" lan nyedhiyani pendekatan berjenjang sing nawakake macem-macem level keterlibatan.
  2. Siji Klik Unsubscribe - aja angel langganan. Kesan terakhir sampeyan kanggo wong sing menehi kesempatan kanggo ngobrol karo dheweke yaiku ora ngganggu dheweke kanthi ora nglilani dheweke lunga.
  3. Mbusak Lengganan - ukuran font cilik, ndhelikake ing mburi log, verifikasi alamat email… mandheg nggawe angel golek lan ora bisa langganan. Yen wong pengin lunga, ayo.
  4. Pelanggan Purge - yen sampeyan pengin njaga panempatan kothak mlebu sing apik lan metrik keterlibatan sing padhet, bathi dhaptar pelanggan sing durung melu luwih saka setaun (utawa luwih yen sampeyan mangsan).
  5. Kesempatan Terakhir - sadurunge sampeyan ngresiki pelanggan sing ora duwe telusuran, wenehi kesempatan pungkasan kanggo ndeleng manawa dheweke pengin tetep.
  6. Entuk Maklum Balas - kaya conto ing ndhuwur, aku ora nuli lunga saka Sweetwater… Aku ora seneng emaile kaya biasane. Aja njupuk pribadi nalika pelanggan lunga. Kothak mlebu saiki wis rame lan angel dikelola, para pelanggan bisa uga supaya luwih rapi. Yen sampeyan kepengin ngerti apa sebabe, takon ing kaca lengganan.

Navigasi kothak mlebu: Batal langganan

Busak langganan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.