Apa Kaca Unsubscribe Sampeyan Katon Kaya Iki?

Busak langganan

Aku langganan kampanye langkah sing cukup rumit saka perusahaan kanthi tawaran sing narik kawigaten. Email-email kasebut teks biasa nanging duwe salinan sing dawa. Saben tumindak ing situs kasebut, aku entuk macem-macem konten adhedhasar kegiatan (utawa ora aktif). Dina iki aku nampa email sing wis ditulis kanthi apik, nanging aku mutusake ora menehi tawaran lan batal saka email.

Mangkene carane pamitan:

Batalake Landing Page

Adhuh! Iki pesen ing mburine, "sampeyan mandheg main, mula kita nyedhot wong sabanjure ... delengen!"

Mung tanpa "ndeleng ya!".

Telung Komponen Kanggo Kaca Landing Unsubscribe:

  • Lengganan Berbasis Peran - Nawakake langganan adhedhasar topik tinimbang langganan langganan. Cekake gampang kaya, "Sampeyan wis ora langganan saka kampanye email iki, ing ngisor iki ana sawetara topik liyane sing sampeyan pengin:" kanthi tawaran milih wong liya. Sampeyan bisa uga nyoba menehi insentif.
  • Alesan kanggo Lengganan - Takon Napa! Napa dheweke ora langganan? Apa kakehan email? Ora cukup? Ora kasengsem? Ora ana kampanye email sing sampurna, napa sampeyan ora takon kepiye supaya bisa luwih apik? Matur nuwun kanggo melu lan njaluk ngapura yen milih alesan sing ujar, "sampeyan nyedhot!".
  • Penawaran Tambahan - Gunakake kabeh real estate kaca kasebut kanggo penawaran liyane! Aja mbuwang kaca kosong putih gedhe kanggo wong iki! Dheweke ana ing kana kanthi minat lan maksud ing sawijining wektu utawa liyane (nalika langganan). Napa ora pamer produk, layanan, whitepaper paling anyar, lsp? Kepiye profil sosial sing bakal ditindakake?

Nalika aku kerja ing ExactTarget, aku ngetrapake conto umum iki ing saindenging sistem (lan pemasaran nindakake salinan lan desain). Kaca kasebut duwe panuwun, sawetara babagan ExactTarget, tautan Demo Pribadi, uga tautan menyang situs liyane!

Kaca Unsubscribe Target Tepat

Kadhangkala adol diwiwiti nalika pelanggan utawa prospek mlaku metu ing lawang. Sampeyan duwe kesempatan kanggo nggawe kesan sing awet, aja nganti kaca kosong!

5 Komentar

  1. 1

    Aku kepengin ngerti kepiye simbah tuwa (nanging sing nduweni kemampuan web) bisa nginterpretasikake "dicopot" (kanthi asumsi dheweke bisa ngerti carane lengganan Apa wae. Dibusak saka Internet? Dibusak saka sambungan kacepetan dhuwur? Dibusak saka omahé? Aku mung bisa mbayangake panjaluk sing nekat njaluk pitulung….

  2. 3

    Douglas, iki minangka tips sing apik. Batal langgananku ora mesthi ala, nanging uga ora nggumunake. Aku takon kenapa dheweke langganan lan matur nuwun amarga wis maca.

    Nanging aku luwih becik maneh kaca kasebut kanggo ndeleng apa sing katon lan priksa manawa pesen sampeyan pengin ditinggalake.

  3. 4

    Aku kira "kaca pamitan sing luwih cantik" ora apa-apa. Nanging aku duwe guna ora ana gunane, kajaba sampeyan ngelingake pangguna babagan informasi sing dheweke lengganan.

    Biasane, yen ana wong sing repot ngganggu tautan langganan langganan, kesepakatan rampung.

    Sajrone dialog sing takon kenapa pangguna ora lengganan, aku kepengin ndeleng sawetara statistik konkrit babagan pangguna sing ngisi formulir lan apa sing dicritakake.

    Secara pribadi, nalika kothak "Napa sampeyan lunga" wis akeh sawise aku wis negesake kekarepanku ... Aku ora ngenteni kaca kasebut bakal mbukak sadurunge tekan tombol tutup browser.

    • 5

      Hi Chris,

      Aku setuju manawa langganan kasebut bisa uga wis menehi hasil - intine sampeyan kudu terus nyoba lan nggawe hubungan karo wong kasebut uga menehi produk utawa layanan alternatif.

      Nyatane, aku mikir cara sing apik kanggo ngatasi kaca kaya iki yaiku ngawasi paket analytics lan ndeleng pirang-pirang wong sing lagi berinteraksi Sawise rampung langganan!

      Thanks!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.