Apa Kaca Unsubscribe Sampeyan Katon Kaya Iki?

Busak langganan

Aku langganan kampanye langkah sing cukup rumit saka perusahaan kanthi tawaran sing narik kawigaten. Email-email kasebut teks biasa nanging duwe salinan sing dawa. Saben tumindak ing situs kasebut, aku entuk macem-macem konten adhedhasar kegiatan (utawa ora aktif). Dina iki aku nampa email sing wis ditulis kanthi apik, nanging aku mutusake ora menehi tawaran lan batal saka email.

Mangkene carane pamitan:

Batalake Landing Page

Adhuh! Iki pesen ing mburine, "sampeyan mandheg main, mula kita nyedhot wong sabanjure ... delengen!"

Mung tanpa "ndeleng ya!".

Telung Komponen Kanggo Kaca Landing Unsubscribe:

  • Lengganan Berbasis Peran - Nawakake langganan adhedhasar topik, tinimbang langganan langganan. Cekake gampang kaya, "Sampeyan wis ora langganan saka kampanye email iki, ing ngisor iki ana sawetara topik liyane sing sampeyan pengin:" kanthi tawaran milih wong liya. Sampeyan bisa uga nyoba menehi insentif.
  • Alesan kanggo Lengganan - Takon Napa! Napa dheweke ora langganan? Apa kakehan email? Ora cukup? Ora kasengsem? Ora ana kampanye email sing sampurna, napa sampeyan ora takon kepiye supaya bisa luwih apik? Matur nuwun kanggo melu lan njaluk ngapura yen milih alesan sing ujar, "sampeyan nyedhot!".
  • Penawaran Tambahan - Gunakake kabeh kaca real estate kanggo penawaran liyane! Aja mbuwang kaca kosong putih gedhe kanggo wong iki! Dheweke ana ing kana kanthi minat lan maksud ing sawijining wektu utawa liyane (nalika langganan). Napa ora pamer produk, layanan, whitepaper paling anyar, lsp? Kepiye profil sosial sing bakal ditindakake?

Nalika aku kerja ing ExactTarget, aku ngetrapake conto umum iki ing saindenging sistem (lan pemasaran nindakake salinan lan desain). Kaca kasebut duwe panuwun, sawetara babagan ExactTarget, tautan Demo Pribadi, uga tautan menyang situs liyane!

Kaca Unsubscribe Target Tepat

Kadhangkala adol diwiwiti nalika pelanggan utawa prospek mlaku metu ing lawang. Sampeyan duwe kesempatan kanggo nggawe kesan sing awet, aja nganti kaca kosong!

5 Komentar

  1. 1

    Aku kepengin weruh kepiye mbah-mbahku sing tuwa (nanging nduweni kemampuan web) bisa napsirake "dibusak" (anggap dheweke bisa ngerti carane ora langganan. Apa wae. Dibusak saka Internet? Dibusak saka sambungan kacepetan dhuwur sing? Dibusak saka omahe? Aku mung bisa mbayangake panyuwunan nekat kanggo njaluk bantuan….

  2. 3

    Douglas, iki tip apik. Batal langgananku ora sepira, nanging uga ora nggumunake. Aku takon kok padha unsubscribe lan matur nuwun kanggo maca.

    Nanging aku mikir iku apike maneh kaca kanggo ndeleng apa padha ndeleng lan priksa manawa iku pesen sing pengin ninggalake wong karo.

  3. 4

    Aku guess "kaca pamit ayu" iku OK. Nanging aku duwe firasat iku ora ana gunane kajaba sampeyan ngelingake pangguna babagan informasi sing ora langganan.

    Biasane, yen ana sing keganggu kanggo mencet link unsubscribe, iku wis rampung.

    Minangka dialog sing takon kenapa pangguna ora langganan, aku pengin ndeleng sawetara statistik konkrit babagan apa pangguna ngisi formulir lan apa sing diomongake.

    Secara pribadi, nalika kothak utawa kaca "Napa sampeyan lunga" mbukak sawise aku wis ngonfirmasi kekarepanku ... Aku malah ora ngenteni kaca kasebut dimuat sadurunge mencet tombol nutup browser.

    • 5

      Hi Chris,

      Aku setuju yen unsubscribe bisa uga wis rampung - maksudku yaiku sampeyan bisa terus nyoba lan mbangun hubungan karo wong kasebut uga nyedhiyakake produk utawa layanan alternatif.

      Nyatane, aku mikir cara sing apik kanggo nangani kaca kaya iki yaiku kanggo ngawasi paket analytics sampeyan lan ndeleng carane akeh wong sing sesambungan SAwise ora langganan!

      Thanks!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.