Media Sosial - Sukses sing Ora Bisa Diukur?

ngukur media sosial roi

Grafis iki fokus ing panelitian anyar saka EMarketer, Hubspot, Lan Social Media Today nggawe ROI sing bisa diukur kanggo upaya media sosial.

Saka infographic Pagemodo, Sukses sing Ora Bisa Diukur: Ing sawetara taun kepungkur, bisnis cilik lan gedhe terus ngupayakake pemasaran menyang media sosial, yakin manawa gabung karo pangkat sosial bakal ngasilake Return on Investment (ROI) moneter sing bisa diukur. Sejatine, ROI media sosial - ora kaya teknik pemasaran liyane - diukur karo pengaruh sing digawe, tinimbang ngasilake moneter. Taun iki, para pemasar janji bakal ngirim kalorone. Kita ngerteni manawa jaman ROI sing bisa diukur ing media sosial saiki wis ana.

Aku yakin yen ROI ing media sosial wis bisa diukur, nanging wis rampung ing sawetara tingkatan. Ana konversi langsung, konversi ora langsung saka penggemar lan pengikut merek, saliyane konversi saka pengaruh jangka panjang lan panguwasa sing digawe suwe-suwe. Ora gampang nyekel saben dolar sing dipikolehi kanthi strategi media sosial, nanging sampeyan bisa nglacak cukup kanggo nuduhake asil investasi sing positif.
infografis media sosial roi

One comment

  1. 1

    Saben bisnis duwe target media sosial sing beda, mula ora bisa nemtokake ukuran sing cocog karo kabeh rencana pangukuran ROI. Sawetara bisnis luwih prihatin karo keterlibatan, lan liyane prihatin karo konversi.  

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.