Drone Pemasaran sing ora dikelola

Kamera Mbengung Phantom

Dina Jumuah kepungkur, aku debat hebat karo kancaku, Bill Hammer. Posisi dheweke yaiku yen duwe anggaran militer sing gedhe, ora mung bisa ngubur ekonomi. Aku negesake manawa militer, kanthi akeh cara, padha karo pamrentah sing nandur modal kanggo pangembangan teknologi anyar lan produksi massal. Aku bakal nambahake, ing bisnis 'mateni utawa tiwas', saham kasebut ora luwih dhuwur nalika mbutuhake kualitas lan produktivitas.

(Aja nulis kula ancaman perang 'perang mongerer' karo posting iki. Aku pancen bener ora ujar manawa rega teknologi lan produksi massal regane getih akeh.)

Kanthi kabeh sing dicritakake, priksa artikel Gizmodo ing drone pemasaran tanpa kendhali. Pengaruh lan otomatis! Mesthi wae, aku ora yakin manawa iki menang kanggo konsumen. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sing dakkarepake yaiku mabur kanthi nggunakake PDA bluetoothku sing ngandhani yen deodorant didol blok sabanjure.

Mbok Bill duwe titik…

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.