Nggunakake Kekuwatan Media Sosial - 16 Maret, Tampa

Mungkasi perjalanan sing sukses ing New Orleans kanggo pidato Konferensi Webtrend's Engage 2010, Aku wis diundang dening Jeremy Fairley lungguh ing panel ing Pusat Kepemimpinan Universitas Tampa.

Aku cukup suwe ngenteni Jeremy nalika ngluncurake inisiatif blogging ing Tampa lan program dheweke wis diakoni sacara nasional. Dheweke ngerti carane menehi motivasi marang tim, ngukur asil, lan terus nyempurnakake strategi. Aku ngarep-arep bisa nyekel!

Panel sarapan bakal dibahas Nggunakake Kekuwatan Media Sosial kanggo Bisnis. Mangkene informasi saka situs resmi:
cfl.jpg

Topik Media Sosial narik kawigatosan jagad bisnis ing taun 2009. Akeh seminar lan diskusi online mangsuli pitakon: "Apa sing diarani Media Sosial?"

Diskusi panel iki ningkatake diskusi menyang level sing luwih dhuwur kanthi nggabungake para ahli Media Sosial sing bakal mbahas langkah-langkah sabanjure kanggo mangsuli pitakon kritis: "Kepiye cara aku nggunakake kekuwatan Media Sosial supaya bisnisku sukses?" Rembug kasebut bakal dibukak kanthi a Crita sukses Media Sosial organisasi Tampa Bay, lan diikuti karo diskusi sing dipimpin moderator karo para ahli sing bakal fokus ing faktor sukses kritis ing panggunaan Media Sosial. Sabanjure, jubin bakal mbukak kanggo pitakonan saka peserta seminar.

Rawuh ing diskusi panel iki bakal nguatake pimpinan bisnis kanggo njupuk mupangate unik saka Media Sosial kanggo nggayuh perusahaan ing pasar. Ing antarane topik liyane, panel bakal mbahas: cara lan kapan nggunakake media sosial kanthi efektif; cara nggabungake panggunaan macem-macem platform media sosial; apa media sosial ora bisa ngrampungake; pinten biaya Media Sosial; cara ngukur sukses; cara nggunakake Media Sosial ing lingkungan B2B lan masa depan pemasaran Media Sosial.

Yen sampeyan maca saka wilayah Tampa Bay utawa Bradenton, aku bakal mabur sawetara dina luwih dhisik kanggo nglampahi wektu karo wong tuwa (ing Bradenton). Nyuwun tulung dakkandhani manawa sampeyan pengin ketemu - aku kudu pesen tiket mengko!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.