Platform Pemasaran Sampeyan Ora Tepat Kaya Sing Dikira

Akeh wong sing ora ngerti watesane Analytics lan platform pemasaran kanggo ngukur unik pengunjung. Umume platform kasebut ngukur pengunjung kanthi nempatake cookie, file cilik sing bakal dirujuk saben-saben pengunjung bali menyang situs kanthi nggunakake browser sing padha. Masalahe yaiku aku ora bisa ndeleng maneh situs sampeyan saka browser sing padha… utawa aku bisa mbusak cookie.

Yen ngunjungi situs sampeyan ing ponsel, tablet, laptop lan desktop… Aku dadi 4 pengunjung unik. Yen aku ngresiki cookie kaping pirang-pirang lan bali menyang situs sampeyan, aku dadi pengunjung sing luwih unik. MediaMind nggunakake teknik sing diarani pengunjung unik sing disesuaikan lan nerangake ing video iki - ngetrapake algoritma pangaturan proprietari ing stats pamirsa. Dheweke nerangake babagan nglaporake pengunjung unik ing kene:

Masalahe ora mung karo sampeyan Analytics, sanadyan. Ngartekno banget marang platform pemasaran online sing canggih sing nglacak tumindak lan demografi pengunjung kanthi suwe. wong prédhiksi pambusakan cookie minangka masalah sing luwih gedhe. Saka comScore, akurasi penargetan nggunakake cookie (% saka kesan sing dikirim kanthi akurat):

  • 70% kanggo 1 demo (kayata wanita)
  • 48% kanggo 2 demo (kayata wanita umur 18-34)
  • 11% kanggo 3 demo (kayata wanita umur 18-34 karo bocah-bocah)
  • 36% kanggo nargetake prilaku

Iki ora kanggo ngremehake sampeyan Analytics utawa platform otomatisasi pemasaran sampeyan. Mung minangka ati-ati kanggo ngandelake mekanisme nglaporake kaya iki. Kanggo para pemasar, ing kene platform kanthi login lan integrasi pihak katelu bisa luwih target target pengunjung ing media lan sesi. Yen sampeyan mbutuhake pengunjung mlebu ing web, aplikasi seluler, utawa antarmuka liyane - sampeyan bisa luwih target target pengunjung kasebut lan kanthi luwih tepat bisa ngatasi jumlah sing sejatine unik pengunjung.

Informasi tren luwih penting nalika nggunakake metrik kasebut. Margin kesalahan ing media ora bakal owah sacara dramatis - mula suwe-suwe yen pengunjung unik umume tren munggah, mula sampeyan nindakake sing bener. Yen ora, sampeyan bisa uga kudu kerja sawetara.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nyfv Bubar, aku pancene ora duwe dhuwit lan debit mangan saka kabeh sudut. yaiku nganti aku sinau ngasilake dhuwit .. ing INTERNET. Aku ngunjungi surveymoneymaker point net, lan miwiti ngisi survey kanthi awis, lan sejatine, aku luwih bisa ngatasi finansial !! aku seneng yen nindakake iki .. mKBu

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.